Θλίψη στην εκκλησία της Κρήτης για το θάνατο του Αντώνη Φραγκιαδάκη

Κρήτη
Θλίψη στην εκκλησία της Κρήτης για το θάνατο του Αντώνη Φραγκιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Την θλίψη της για τον θάνατο του αγαπητού κρητικού καλλιτέχνη Αντώνη Φραγκιαδάkη πριν μερικές ημέρες, εκφράζει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα σε  συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, με πολλή θλίψη πληροφορήθηκε την κοίμηση του αοιδίμου Αντωνίου Φραγκιαδάκη, δεξιοτέχνη καλλιτέχνη της Κρητικής Παραδοσιακής Μουσικής.

Ο αείμνηστος υπήρξε ένας άνθρωπος φωτεινός, μία αρχοντική φυσιογνωμία, πρόθυμος συνεργάτης της Τοπικής μας Εκκλησίας στις κατά καιρούς προσκλήσεις Της, να συνδράμει με τις μουσικές του δεξιότητες στο φιλανθρωπικό έργο Της, μέσω των δράσεων της Διακονίας Αγάπης.

Το πέρασμά του από τη γη, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση.

Εκφράζουμε προς τον αδελφό του Μιχάλη, τους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους του, τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ευχή, για ανάπαυση της μακαρίας ψυχής του μετά των Αγίων και των Δικαίων».

Το τελευταίο "αντίο" απο τον αδελφό του Μιχάλη

Την ίδια ώρα συγκλονίζει ο αδελφός του γνωστού και αγαπητού κρητικού καλλιτέχνη Αντώνη Φραγκιαδάκη, Μιχάλης ο οποίος με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, επέλεξε να μπει το δικό του «αντίο» στο πολυαγαπημένο του πρόσωπο και συνάμα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στάθηκαν με τον οποιοδήποτε τρόπο στο πλευρό της οικογένειας, αυτές τις δύσκολες ώρες.

O Αντώνης Φραγκιαδάκης ήταν ένας από τους πιο καταξιωμένους λαουτιέρηδες, ενώ τα τραγούδια του αγαπήθηκαν και τραγουδιούνται ακόμα!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Φραγκιαδάκη

«Η αυλαία της ζωής για τον Αδελφό  μου Αντώνη έπεσε αναπάντεχα. Η καρδιά του τον πρόδωσε.

 Η πόνος μας αβάσταχτος κι εμείς ανέτοιμοι να διαχειριστούμε αυτή την συμφορά. Δύσκολες οι πρώτες ώρες καθώς αδυνατούσαμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Η οδύνη διαπέρασε την ψυχή μας μα και ολόκληρη την Κρήτη.

Φίλοι αγαπημένοι, γνωστοί, επώνυμοι και ανώνυμοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών θρηνούσαν όπως κι εμείς τον δικό τους Αντώνη.  Όλα έπρεπε να γίνουν όπως άξιζε στον ακριβό μας απόντα. Τα μηνύματα συμπαράστασης χιλιάδες. Βάλσαμο για την ψυχή μας η κάθε λέξη παρηγοριάς που με κάθε τρόπο έφτανε σε όλους μας. Η οικογένεια μας σύσσωμη μαζί με τους φίλους μας ετοιμαστήκαμε για το μεγάλο αντίο στο στερνό του ταξίδι".

Κεντρική φωτογραφία: facebook

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News