Η συζήτηση για τα εργασιακά κατέληξε σε… τηλεοπτικό καβγά

Κρήτη
Η συζήτηση για τα εργασιακά κατέληξε σε… τηλεοπτικό καβγά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τηλεοπτική βραδιά με… ένταση και φόντο το εργασιακό νομοσχέδιο στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής»

Ανέβηκαν οι τόνοι καταλήγοντας σε εκατέρωθεν καβγάδες στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV με φόντο τα εργασιακά και τη διαχείριση της πανδημίας ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ Μάξιμο Σενετάκη, του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη ,του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, του ΚΚΕ Μανόλη Συντυχάκη και του ΜέΡα 25 Γιώργου Λογιάδη.

Ο βουλευτής της ΝΔ υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών χειρισμών με φόντο τη πανδημία τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα μέσα από έναν στοχευμένο σχεδιασμό τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα ελέγχου της πανδημίας αποτυπώνονται και στη μείωση των δεικτών της πανδημίας ενώ εξήρε το σημαντικό σχέδιο που έχει γίνει με σημείο αναφοράς τον εμβολιασμό.

 Ο τηλεοπτική ένταση πήρε άλλη διάσταση όταν η συζήτηση πήγε στο εργασιακό νομοσχέδιο με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να κάνουν λόγο για νομοσχέδιο που καταλύει τα πάντα στην εργασιακή πραγματικότητα διαμορφώνοντας συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα στην Ελλάδα του 2021.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι επιθέσεις στον κυβερνητικό βουλευτή Μάξιμο Σενετάκη που έκανε λόγο για ένα εργασιακό νομοσχέδιο τομή που θέτει επί της ουσίας τις βάσεις για τη θωράκιση των κεκτημένων δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Έντονος ο διάλογος ανάμεσα στους κ. Σενετάκη και Βαρδάκη ενώ η τηλεοπτική συζήτηση πήρε φωτιά με ένα άγριο καβγά να ξεσπά ανάμεσα στο κ. Σενετάκη  και τον κ. Συντυχάκη.

Με αυστηρό ύφος και η απάντηση από το βουλευτή του ΚΚΕ Μανόλη Συντυχάκη που χαρακτήρισε το εργασιακό νομοσχέδιο ταφόπλακα των διαχρονικών κεκτημένων των εργαζομένων.

Παράλληλα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κέγκερογλου έκανε λόγο για ένα νομοσχέδιο καταστροφή για την ίδια την εργασία και τους εργαζόμενους τονίζοντας ότι θα ήταν καλύτερο αν το έφτιαχναν οι ίδιοι οι εργοδότες από ότι η κυβέρνηση της ΝΔ.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα στην ΚΡΗΤΗ TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News