Ηράκλειο - Σοκαριστική εικόνα: Επιδειξίας αυνανίζεται μπροστά σε νεαρή γυναίκα σε στάση λεωφορείου

Κρήτη
Ηράκλειο - Σοκαριστική εικόνα: Επιδειξίας αυνανίζεται μπροστά σε νεαρή γυναίκα σε στάση λεωφορείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντρομη η νεαρή γυναίκα αδυνατούσε να πιστέψει όλα όσα συνέβαιναν

Μια αρκετά δυσάρεστη εμπειρία βίωσε μια νεαρή γυναίκα.  αργά το απόγευμα της Παρασκευής, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία αλλά και στο neakriti.gr, η 20χρονη γυναίκα, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, ξαφνικά, διαπίστωσε έναν άνδρα να αυνανίζεται μπροστά της.

Μάλιστα όπως η ίδια ανέφερε, ο επιδειξίας έκανε το ίδιο και σε δυο άλλες γυναίκες που περνούσαν από το σημείο, με την ίδια σε κατάσταση σοκ να  μην μπορεί να πιστέψει όλα όσα έβλεπε.

Ο συγκεκριμένος άνδρας όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς σύμφωνα με την 20χρονη, όχι μόνο αυνανιζόταν μπροστά της αλλά ολοκλήρωσε  την «πράξη» του, εκσπερματώνοντας στα παπούτσια της.

Αμέσως η κοπέλα έντρομη του έβαλε τις φωνές και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στην αστυνομία και  έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του θρασύτατου επιδειξία.

Όσο για τη νεαρή κοπέλα σίγουρα θα έχει για πολύ καιρό να θυμάται το απίστευτο αυτό περιστατικό.  

ΠΡΟΣΟΧΉ!! Στο Ηράκλειο Κρήτης κυκλοφορεί ένας ψυχοπαθής που αυνανίζεται παρακολουθώντας κορίτσια κυκλοφορώντας με το μόριό του έξω. Σήμερα έγινε ένα περιστατικό δίπλα στα ΚΤΕΛ του Ηρακλείου Κρήτης στη στάση λεωφορείων απέναντι από τον κρητικό φούρνο στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως. Καταγράφοντας έναν νεαρό που αυνανιζόταν κοιτάζοντας μια κοπέλα και ώστε να τα εκσπερματώσει πάνω της. Καταζητείται από την Ελληνική Αστυνομία. Κοινοποίηστε το βίντεο να τον δουν όλοι.

Να σημειωθεί ότι, αν και το θέμα πήρε μεγάλη δημοσιότητα και υπήρξαν πολλές κοινοποιήσεις, το σχετικό βίντεο κατέβηκε με απόφαση του Facebook.

Τα στοιχεία της κοπέλας είναι στη διάθεση του neakriti.gr αλλά για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύονται.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News