Κρήτη

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης συναντήθηκε με τους Αξιωματικούς της Κρήτης

Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης

Ο Αρχηγός της  ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης συναντήθηκε με τους Αξιωματικούς της Κρήτης

Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης

Στο πλαίσιο επίσκεψης του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ στην Κρήτη,  στα πλαίσια  των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συναντήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό και τις υπηρεσίες του Νησιού μας και κατατέθηκαν προτάσεις με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες της Κρήτης αλλά και στους επισκέπτες ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση απο την Ένωση Αξιωματικών της Ελληνικής αστυνομίας της Περιφέρειας Κρήτης: «Η Ένωση μας έθεσε προτάσεις που στοχεύουν στην εξοικονόμηση αστυνομικού προσωπικού, την ενίσχυση των υπηρεσιών που αστυνομεύουν τουριστικές περιοχές με αυξημένη κίνηση καθώς και των αστυνομικών τμημάτων των αερολιμένων Χανίων – Ηρακλείου - Σητείας καθώς και τη γρηγορότερη δρομολόγηση θεμάτων που αφορούν την στέγαση αστυνομικών υπηρεσιών του Νησιού.

Η Ένωσή μας ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και για τον εφοδιασμό του αστυνομικού προσωπικού με υλικοτεχνικά μέσα που παρέχουν μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια