Rapid tests σε Δημοτικό σχολείο στον Πλατανιά – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Κρήτη
Rapid tests σε Δημοτικό σχολείο στον Πλατανιά – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

126 δείγματα ελήφθησαν συνολικά

Rapid tests πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αλικιανό, της ΔΕ Μουσούρων, του Δήμου Πλατανιά, όπου σε σύνολο 126 δειγμάτων προέκυψε ένα θετικό.

«Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού covid-19 και για ορθή εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή του Δήμου μας, κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., σε συνεργασία με το Δήμο Πλατανιά πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου, δωρεάν ελέγχους ταχείας αυτοδιαγνωστικών test για τον Covid-19 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αλικιανό, της ΔΕ Μουσούρων, του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., ελήφθησαν 126 δείγματα, από εκπαιδευτικούς, μαθητές και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, από τα οποία ανιχνεύθηκε 1 θετικό.

Σε δήλωσή της, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, ανέφερε ότι “... Μετά την παραπάνω καταγραφή θετικού κρούσματος, καθίσταται επιτακτική ανάγκη οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες και να παραμένουν πιστοί στις οδηγίες των ειδικών ώστε να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο χωρίς προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προστασία των πολιτών και θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους, ανταποκρινόμενος σε κάθε τους ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο του Ε.Ο.Δ.Υ. κ Στέφανο Ντουκάκη καθώς και τα μέλη του Συνεργείου του, για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, καθώς και τους δημότες μας για την ανταπόκρισή τους στον προγραμματισμένο διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος αποσκοπεί στην ασφάλεια όλων μας ...”

(Φωτογραφία Αρχείου RawPixel)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News