Συγκίνηση για τον Γιάννη Ρομπογιαννάκη που «έφυγε» - Οι μελωδίες από ασκομαντούρες που «κατέκλυζαν» το Ηράκλειο

Κρήτη
Συγκίνηση για τον Γιάννη Ρομπογιαννάκη που «έφυγε» - Οι μελωδίες από ασκομαντούρες που «κατέκλυζαν» το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαφορετική… πορεία στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου στην οποία συμμετείχε το 2017

Στην τελευταία του κατοικία «οδηγήθηκε» χτες ο γνωστός και καταξιωμένος καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής Γιάννης Ρομπογιαννάκης που έσβησε την Παρασκευή, προκαλώντας σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο της Κρήτης και βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Η κηδεία τελέστηκε το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Χωστού στο Ηράκλειο και η ταφή έγινε στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τη σύζυγο του Μαρία , τα δύο τους παιδιά, τους συγγενείς, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν και αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη με το αγαπημένο τους πρόσωπο, έναν ταλαντούχο μουσικό και οργανοποιό.

Ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης ταξίδευε με τις μελωδίες από την ασκομαντούρα τους Ηρακλειώτες, με την οποία «μάγευε» φίλους και θαυμαστές.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την γιορτή των Κρητικών για την Παγκόσμια Ημέρα Άσκαυλων το 2017, κατά την οποία πραγματοποιήσαν μια διαφορετική… πορεία στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, η οποία κατέληξε σε ένα πραγματικό γλέντι στο Πάρκο Γεωργιάδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News