Κρήτη: Έβαλε κόσμο στο καφενείο και τo... πλήρωσε ακριβά μαζί με τους πελάτες

Κρήτη
Κρήτη: Έβαλε κόσμο στο καφενείο και τo... πλήρωσε ακριβά μαζί με τους πελάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόστιμα έπεσαν και για μετακίνηση μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα

Η σκέψη τους να καθίσουν εντός του καφενείου, τους βγήκε «ξινή».

Πρόστιμα και στον ιδιοκτήτη του καφενείου, αλλά και στους πελάτες επέβαλε η αστυνομία στο Ηράκλειο, έπειτα από διενέργεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Όπως αποδείχτηκε χθες το απόγευμα σε περιοχή του Ηρακλείου, στο συγκεκριμένο καφενείο που λειτουργούσε, υπήρχαν πελάτες που κάθονταν στον εσωτερικό του χώρο, γεγονός που απαγορεύεται σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα.

Αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί πρόστιμο 2.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για 15 ημέρες, ενώ σε κάθε πελάτη απο τους 3, επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί το lockdown να ανήκει στο παρελθόν αλλά οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ για την εφαρμογή των υφιστάμενων μέτρων είναι συνεχείς.

Πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση μετά τις 12.30

Έτσι χθες , πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε 5 ακόμη άτομα, 4 στο Ρέθυμνο και 1 στο Ηράκλειο, καθώς εντοπίστηκαν να κινούνται στο δρόμο μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα, γεγονός που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Επίσης πρόστιμα επιβλήθηκαν και για μη χρήση μάσκας σε 11 πολίτες, εκ των οποίων 4 στα Χανιά, 1στο Ρέθυμνο και 6 στο Ηράκλειο.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News