«Ώρα Αιχμής»: Η παρουσία των ελληνικών προϊόντων στις παγκόσμιες αγορές

Κρήτη
«Ώρα Αιχμής»: Η παρουσία των ελληνικών προϊόντων στις παγκόσμιες αγορές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλατό φορείς του αγροτικού κόσμου, των επιμελητηρίων, του τουρισμού αλλά και εκπρόσωποι της FOOD BROKERS συζητούν για τη δυναμική των ελληνικών προϊόντων

Η δυναμική παρουσία των ελληνικών προϊόντων στις παγκόσμιες αγορές. Ο σχεδιασμός και η πολιτική της χώρας με φόντο τον πρωτογενή τομέα.

Σε ""ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" παρουσιάζουμε τη πρωτοποριακή πλατφόρμα με έντονο το άρωμα Κρήτης. «Τρόφιμα από όλη την Ελλάδα για όλο τον κόσμο», ένα σύνθημα που γίνεται πράξη με παγκόσμια αναφορά από την πρώτη Ελληνική ηλεκτρονική διαδικτυακή πλατφόρμα FOOD BROKERS, μέσω της οποίας Παραγωγοί και Προμηθευτές προωθούν και πωλούν τα προϊόντα τους σε Επαγγελματίες Αγοραστές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Μια κίνηση ουσίας που ενισχύει τα ελληνικά προϊόντα και τα βάζει στις πρώτες γραμμές των παγκόσμιων αγορών.

Στο πλατό φορείς του αγροτικού κόσμου, των επιμελητηρίων, του τουρισμού αλλά και εκπρόσωποι της FOOD BROKERS συζητούν για τη δυναμική των ελληνικών προϊόντων αλλά και για τη δυνατότητα που τους δίνεται να πλασαριστούν δυναμικά σε όλο το πλανήτη με τους Έλληνες παραγωγούς να έχουν τη δυνατότητα για άλμα στις διεθνείς αγορές.

Δευτέρα στις 22:00 ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ στη ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News