Τροχαίο με ανήλικο στις Γωνιές Πεδιάδος – Διασωληνώθηκε ο νεαρός οδηγός μηχανής

Κρήτη
Τροχαίο με ανήλικο στις Γωνιές Πεδιάδος – Διασωληνώθηκε ο νεαρός οδηγός μηχανής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προανάκριση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στις Γωνιές Πεδιάδος, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα παιδί 17 ετών, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής η οποία εξετράπη και ο νεαρός προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοίχο.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής, εντοπίστηκε αργότερα αιμόφυρτος και σοβαρά τραυματισμένος σε χωράφι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο γιατρός υπηρεσίας με δεύτερο όχημα και στην συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Ο 17χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, διασωληνωμένος, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και με τους γιατρούς να καταβάλουν από την πρώτη στιγμή που έφτασε ο νεαρός στο νοσοκομείο, υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν επιτυχώς το περιστατικό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 17χρονος ήταν μόνος του στο σημείο του ατυχήματος και μέχρι αυτή την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή άλλου οχήματος στο τροχαίο ατύχημα.

Την προανάκριση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Το τροχαίο αυτό προστίθεται στον ιδιαίτερα αρνητικό απολογισμό ατυχημάτων του τελευταίου μήνα στην Κρήτη, καθώς υπενθυμίζουμε πως μόλις την περασμένη Παρασκευή 7 Μαΐου κατέληξε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο δρόμο Ζάκρου - Ξεροκάμπου στη Σητεία αλλά και το συγκλονιστικό θανατηφόρο τροχαίο στο Μπαλί στα μέσα Απριλίου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 40χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News