«Super Creta Gas» - ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ: Στο πλευρό του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης και του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηρακλείου

Κρήτη
«Super Creta Gas» - ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ: Στο πλευρό του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης και του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

" Επιταγή" υγρών καυσίμων παρέλαβε ο Πέτρος Παπαδάκης για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

Με σκοπό να σταθούμε δίπλα στις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης των παιδιών του Παιδικού Χωριού  SOS Κρήτης , λόγω του ανοίγματος των σχολείων , τη Δευτέρα 10 Μαΐου παραδώσαμε «Επιταγή»  υγρών καυσίμων στον υπεύθυνο του Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηρακλείου , κ. Πέτρο Παπαδάκη, για τα αυτοκίνητα του Παιδικού Χωριού.   

Θυμίζουμε ότι με μοναδικό σκοπό να σταθούμε δίπλα στα παιδιά,  Κερματοσυλλέκτες των Παιδικών Χωριών SOS έχουν τοποθετηθεί για μπροστά στα ταμεία των Πρατηρίων μας. 

  • Πρατήριο ΕΚΟ στη Λ. Ματθαιάκη 58
  • Πρατήριο REVOIL στη Λ. Κνωσσού 64 ΚΑΙ στο
  • ΝΕΟ μας Πρατήριο EKO στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, Οδός Α΄

 Για όσους  επιθυμούν να συνδράμουν περαιτέρω στο έργο του Κέντρου  Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηρακλείου το τηλέφωνο είναι το  2810/222610-670, το email  soskriticenter@sos-villages.gr  και ο Λογαριασμός των Παιδικών Χωριών SOS  στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ     (IBAN GR 57 0110 7550 0000 7552 9603 385). Υπεύθυνος Πέτρος Παπαδάκης.

Στην Κρήτη, το έργο των Παιδικών Χωριών SOS ξεκίνησε στο Ηράκλειο το 2012 με τη δημιουργία του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας με στόχο την υποστήριξη της οικογένειας που είναι σε κρίση, μέσω του οποίου έχουν λάβει ουσιαστική υποστήριξη πάνω από 950 οικογένειες και 2050 παιδιά. Σκοπός της λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας είναι η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης πολιτικής πρόληψης στο πλαίσιο της υποστήριξης και ενδυνάμωσης της βιολογικής οικογένειας έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο διάλυσής της και κατά συνέπεια η ένταξη των παιδιών σε δομές ιδρυματικής φιλοξενίας.

Παράλληλα, από την αρχή του 2018 ξεκίνησε στη Φοινικιά Ηρακλείου η λειτουργία του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, του τέταρτου Παιδικού Χωριού SOS στην Ελλάδα.

Το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε έκταση 5 στρεμμάτων, και αποτελείται από 3 σπίτια οικογενειών SOS που φιλοξενούν σήμερα 23 παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News