Συναγερμός στο Λιμενικό το μεσημέρι - Κινδύνευσαν μέσα στη θάλασσα δύο νεαροί άνδρες

Κρήτη
Συναγερμός στο Λιμενικό το μεσημέρι - Κινδύνευσαν μέσα στη θάλασσα δύο νεαροί άνδρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε περιπέτεια κατέληξε το μεσημεριανό μπάνιο στη θάλασσα για δύο κολυμβητές

Κινδύνευσαν δύο νεαροί άνδρες μέσα στη θάλασσα τις μεσημεριανές ώρες στη θαλάσσια περιοχή «Φωτεινάρι» στον Πλακιά του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Ειδικότερα, άμεση ήταν η κινητοποίηση της Λιμενικής Αρχής Αγίας Γαλήνης, το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς δύο κολυμβητές βρέθηκαν σε δυσχερή θέση.

Πρόκειται για δύο νεαρά άτομα, ηλικίας 25 και 26 ετών. Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα και το Ε/Π-Α/Κ σκάφος «ΘΕΟΛΟΓΟΣ» Σ.Ρ. 109, το οποίο εντόπισε τους δύο κολυμβητές και περισυνέλεξε σώο τον 26χρονο μεταφέροντας τον στο Α/Κ καταφύγιο Πλακιά, ενώ ο 25χρονος βγήκε στην ακτή με ίδιες δυνάμεις.

Οι ανωτέρω κολυμβητές δήλωσαν καλά στην υγεία τους, χωρίς να επιθυμούν την διακομιδή τους σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη δύο κολυμβητών σε δυσχερή θέση, ηλικίας 25 και 26 ετών, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΦΩΤΕΙΝΑΡΙ» Πλακιά Δ. Αγίου Βασιλείου.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα και το Ε/Π-Α/Κ σκάφος «ΘΕΟΛΟΓΟΣ» Σ.Ρ. 109, το οποίο εντόπισε τους δύο κολυμβητές και περισυνέλεξε σώο τον 26χρονο μεταφέροντας τον στο Α/Κ καταφύγιο Πλακιά, ενώ ο 25χρονος βγήκε στην ακτή με ίδιες δυνάμεις.

Οι ανωτέρω κολυμβητές δήλωσαν καλά στην υγεία τους, χωρίς να επιθυμούν την διακομιδή τους σε νοσηλευτικό ίδρυμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News