Επέστρεψαν στο κατάστημα ψιλικών και ζήτησαν συγνώμη για την κλοπή σε πάγο και κάρβουνα

Κρήτη
Επέστρεψαν στο κατάστημα ψιλικών και ζήτησαν συγνώμη για την κλοπή σε πάγο και κάρβουνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η είδηση και η εικόνα των δύο ανδρών που έκλεψαν κάρβουνα και πάγο ανήμερα του Πάσχα, έκανε το γύρο της χώρας

Μια παράδοξη εξέλιξη είχε η επίθεση σε κατάστημα ψιλικών ανήμερα του Πάσχα.

Οι δράστες της επίθεσης επέστρεψαν για να ζητήσουν συγνώμη και να πληρώνουν το αντίτιμο για τα κλοπιμαία.

Η εικόνα των δύο ανδρών που αποτυπώθηκε σε κάμερα ασφαλείας και δημοσιοποιήθηκε από την ΚΡΗΤΗ TV , έκανε το γύρο και του διαδικτύου, με αποτέλεσμα οι δράστες που είδαν τους εαυτούς τους, να επιλέγουν να βρεθούν και πάλι στο κατάστημα για να ζητήσουν συγνώμη και να πληρώσουν το αντίτιμο για όσα είχαν αφαιρέσει.

Οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν ότι δεν θυμόντουσαν καν τι είχαν κάνει και πως η εικόνα τους, τους οδήγησε και πάλι στο κατάστημα, προκειμένου να επανορθώσουν, με την ιδιοκτήτρια να σημειώνει ότι για εκείνην δεν ήταν η αξία του πάγου και των κάρβουνων που έκλεψαν, αυτό που την αναστάτωσε, αλλά περισσότερο  η επαναλαμβανόμενη τακτική άνθρωποι να μπουκάρουν παραβιάζοντας ξένες περιουσίες, που αποτελούν τον κόπο τους για τα προς το ζην.

Οι άνδρες όπως αποτυπώθηκε στο βίντεο που κατέγραψε τις κινήσεις τους καρέ καρέ έφτασαν πολύ νωρίς το πρωί της ημέρας του Πάσχα με αυτοκίνητο έξω από το ψιλικατζίδικο που βρίσκεται σε παράλληλο της εθνικής οδού στον Άγιο Ιωάννη το Χωστό του Ηρακλείου. Αρχικά ο ένας από τους δύο κατέβηκε από το όχημα και λίγο μετά και ο δεύτερος που μπήκε και έκλεψε κάρβουνα και πάγο ανενόχλητος. Η ιδιοκτήτρια λίγη ώρα αργότερα φτάνοντας στο σημείο αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ενημέρωσε την αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο ελέγχοντας τι είχε συμβεί και παίρνοντας δακτυλικά αποτυπώματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News