«Χτύπησαν» περίπτερο για να πάρουν κάρβουνα & πάγο - Καρέ καρέ οι κινήσεις των δραστών

Κρήτη
«Χτύπησαν» περίπτερο για να πάρουν κάρβουνα & πάγο - Καρέ καρέ οι κινήσεις των δραστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα ανήμερα του Πάσχα, την ιδιοκτήτρια περιπτέρου, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Χωστού και συγκεκριμένα στην έξοδο που οδηγεί για την εθνική οδό

Αυτή είναι η στιγμή που ο ένας από τους δράστες κατεβαίνει από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και κατευθύνεται, ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα, στο περίπτερο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χωστού.

Μετά από λίγη ώρα και δεύτερος δράστης βγαίνει από το όχημα κλέβοντας πάγο και κάρβουνα. Την εικόνα που εξασφάλισε η ΚΡΗΤΗ TV, αντίκρισε η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου που βλέπει το περίπτερο της για άλλη μία φορά, να παραβιάζεται.

Όπως είπε η ίδια στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, λόγω της ημέρας αποφάσισε να ανοίξει αργότερα απ’ ότι συνήθως το περίπτερο. Ωστόσο όταν έφτασε εκεί, την περίμενε αυτή η δυσάρεστη έκπληξη.

Έντρομη και απογοητευμένη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, με τη Σήμανση να καταγράφει τα δαχτυλικά αποτυπώματα. Ενώ στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, διακρίνονται τα πρόσωπα των δραστών.

Το περίπτερο ήταν πολύ καλά ασφαλισμένο, γι’ αυτό και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τους επιτήδειους να μην επιχειρούν να μπουν στο εσωτερικό του περιπτέρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News