Κρήτη

Το «ΑγκαλιάΖΩ» στην Παιδο-Αιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

«Όταν χαμηλώνεις για να δώσεις ένα χάδι σ’ ένα παιδί, τότε είσαι ο πιο ψηλός άνθρωπος του κόσμου»

Στην είσοδο της Κλινικής Αιματολογίας και Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ μία μικρή επιγραφή σου υπενθυμίζει: “Όταν χαμηλώνεις για να δώσεις ένα χάδι σ’ ένα παιδί, τότε είσαι ο πιο ψηλός άνθρωπος του κόσμου!...»

Προχωρώντας, αντικρίζεις γενναία παιδιά και δυνατούς γονείς που έχουν στο πλευρό τους συμμάχους και υποστηρικτές, γιατρούς και νοσηλευτές με ασύγκριτη δύναμη, αντοχή και πίστη, που δίνουν καθημερινά το περίσσευμα της ψυχή τους!

Σε υποδέχονται όμορφα, χαρούμενα πρόσωπα με χαμόγελα ζωγραφισμένα στα μάτια τους!

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖω - παράρτημα Ηρακλείου, άνοιξε τη μεγάλη αγκαλιά του για τα παιδιά με νεοπλασία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού. Ως ελάχιστο δείγμα αγάπης προς τους μικρούς ήρωες που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, προσέφερε ένα Play Station, χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά δώρα και ευχές.

Η Πρόεδρος Γεωργία Μηλάκη με την οικογένειά της στη μνήμη του πατέρα της, προσέφεραν επίσης μια τηλεόραση ώστε να δημιουργηθεί μία μικρή γωνιά χαλάρωσης για τα παιδιά κατά τη νοσηλεία τους.

Η Αρετή Γεωργαλή-MadamSousou, η Χρύσα Δαμιανίδου και η Ειρήνη Τερζάκη, έδωσαν χαρά στα παιδιά με τις δημιουργίες τους.

Οι εθελοντές του Αγκαλιά-ΖΩ ευχαριστούν από καρδιάς την Διευθύντρια καθ. Ευτυχία Στειακάκη με την υπέροχη ομάδα της και εύχονται στο προσωπικό της κλινικής, στα παιδιά και τις οικογένειες τους Καλό Πάσχα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια