Κρήτη

Η Κρήτη η… αδυναμία του επικεφαλής του TUI

Ο Μάρεκ Άντριστσακ δήλωσε πως πέρσι έκανε διακοπές στο νησί μας

Ο μεγαλύτερος tour operator στον κόσμο ο γερμανικός TUI, δεν κρύβει τις υψηλές του προσδοκίες για το ελληνικό καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μάρεκ Άντριστσακ δεν κρύβει την αδυναμία του για τη χώρα μας και ιδίως για την Κρήτη!

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung εξέφρασε την αισιοδοξία του για «ασφαλείς διακοπές» το καλοκαίρι. Ερωτηθείς πότε και πού έκανε τελευταία φορά διακοπές ο ίδιος, αποκάλυψε ότι είχε επιλέξει την Κρήτη.

«Πέρσι είχα πάει στην Κρήτη. Συνήθως ταξιδεύω γύρω στις 170 ημέρες τον χρόνο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων για την TUI. Αλλά προς το παρόν, όπως και οι περισσότεροι, εργάζομαι εξ αποστάσεως ή από το σπίτι».

Πρώτη η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Γερμανών

Η χώρα μας βρίσκεται φέτος στην πρώτη θέση μεταξύ των προτιμήσεων των Γερμανών που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό με την Κρήτη να είναι ο κορυφαίος προορισμός. Συνολικά τρεις ελληνικοί προορισμοί, η Κρήτη αλλά και η Ρόδος και η Κως βρίσκονται στις πέντε κορυφαίες προτιμήσεις των Γερμανών, σύμφωνα με τα στοιχεία για τη φετινή σεζόν. Το γεγονός πως η Ελλάδα εμφανίζεται πλέον σε καλύτερη θέση με την Ισπανία, η οποία παραδοσιακά επικρατεί της χώρας μας κρίνεται λίαν ενθαρρυντικό. Ιδιαίτερη κίνηση παρουσιάζουν και οι κρατήσεις για την Κέρκυρα και την Ζάκυνθο όταν συμπεριληφθεί και η βρετανική αγορά.

Πηγή: moneyreview.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια