Ηράκλειο: Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος τη Μεγάλη Εβδομάδα

Κρήτη
Ηράκλειο: Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος τη Μεγάλη Εβδομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιες περιοχές αφορά

Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας σε περιοχές του νομού Ηρακλείου  για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αναλυτικά οι περιοχές όπου θα σημειωθούν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη:

 Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 26/4/2021

08:00-16:00: Στον δ. Φαιστού, στην περιοχή των ελαιουργείων Ντυσπιράκη και Μανασάκη-Στεφανουδάκη, στην περιοχή της επιχείρησης Μπετόν Μεσαράς και των αρδευτικών Σαββάκη, Μιχαλομανωλάκη και γεώτρηση 207 ΤΟΕΒ Μοιρών.

Μ. ΤΡΙΤΗ 27/4/2021

08:00-16:00: Στο χωριό Αντισκάρι του δ. Φαιστού, στην περιοχή των αρδευτικών Κατσιρνάκη και Λαγουδάκη, καθώς και στις κεραίες κιν. τηλεφωνίας Vodafon.

11:00-16:00: Στον δ. Φαιστού, στα χωριά Μιαμού, Κρότος και Λέντας. Στους οικισμούς Τσίγκουνας και Γερόκαμπος, στην παραλία Πετράκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 28/4/2021

08:00-13:00: Στο χωριό Στόλοι δ. Γόρτυνας, στην περιοχή του ελαιουργείου Γενιτσαρίδη.

08:30-14:00: Στον δ. Φαιστού, στον οικισμό Τσίγκουνα και στις περιοχές των θερμοκηπίων Κατσιρντάκη και Λαδουκάκη.

12:00-16:00: Στο χωριό Δούλι του δ. Γόρτυνας, στην περιοχή του αρδευτικού Τσαφαντάκη.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.

(Φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News