Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Συγκλονίζει νέα μαρτυρία: «Άκουσα μια κραυγή - Δεν κατάλαβα πως είναι ανθρώπινη»

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Συγκλονίζει νέα μαρτυρία: «Άκουσα μια κραυγή - Δεν κατάλαβα πως είναι ανθρώπινη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάλληλος του Δήμου είχαν βρεθεί στο σημείο του τροχαίου την Πέμπτη και άκουσε τη γυναίκα, χωρίς ωστόσο να το αντιληφθεί

Συγκλονίζει η νέα μαρτυρία αναφορικά με το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο ΒΟΑΚ, στο ύψος του Μπαλί.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, το τροχαίο συνέβη τέσσερις με πέντε ημέρες πριν εντοπιστεί νεκρός, το Σάββατο, ο 42χρονος Νάθαν και βαριά τραυματισμένη η 32χρονη σύζυγός του.

Η γυναίκα, ανήμπορη να κινηθεί, περίμενε απεγνωσμένα κάποια βοήθεια. Όταν πέρασαν τρία εφιαλτικά 24ωρα πίστεψε ότι η βοήθεια δεν θα έρθει ποτέ, ώσπου άκουσε τον δυνατό ήχο ενός μηχανήματος και κατάλαβε ότι κάποιοι άνθρωποι βρίσκονταν κοντά της. Τότε, η 32χρονη προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια…

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν εκείνη τη στιγμή, ο δημοτικός υπάλληλος, κ. Χαράλαμπος Τσαρλιώτης, σοκάρει:

«Κάποια στιγμή που σταματήσαμε ακούσαμε ένα κάλεσμα, σαν βέλασμα μου φάνηκε εκείνη τη στιγμή από ζώο. Φώναξε μία φορά ένα σαν βέλασμα σαν να ζήταγε βοήθεια κάτι αλλά δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Να πει βοήθεια».

Ο ίδιος κοίταξε από τον γκρεμό αλλά από το σημείο που βρισκόταν δεν μπόρεσε να δει ούτε τη μοτοσικλέτα ούτε την τραυματισμένη γυναίκα.

Όταν άκουσε από τις ειδήσεις τι συμβαίνει, κατέρρευσε. «Σε εμένα έτυχε αυτό; Να είμαστε εκεί την Πέμπτη, να δουλεύουμε και η φουκαριάρα να καλεί βοήθεια και να μην μπορούμε να βοηθήσουμε. Κι εγώ έχω παιδιά κι είμαι συνέχεια στον δρόμο. Να μην μπορεί κάποιος να τα βοηθήσει; Ακούς ένα 'εεεε' ξεψυχισμένο. Δεν σου πάει ο νους ότι μπορεί να είναι άνθρωπος από πάνω».

Πηγή: enikos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News