Κρήτη

Βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό των ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου

«Αόρατοι οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων για την Κυβέρνηση»

Χάρης Μαμουλάκης και Νίκος Ηγουμενίδης παρευρέθηκαν στην πρωτότυπη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 20/04 στην πλ. Ελευθερίας τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου, συμμετείχε 

Χ.Μαμουλάκης : Αόρατοι οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων για την Κυβέρνηση

Ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε για μια ακόμα φορά με τους γυμναστές εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον αγώνα τους και σε δήλωσή του ανέφερε: «Οι άνθρωποι του χώρου της εκγύμνασης, οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, είναι επί μήνες αόρατοι για την Κυβέρνηση. Παρά το ότι είναι ένας από τους πλέον πληττόμενους κλάδους και τα γυμναστήρια βρίσκονται για πολλούς μήνες σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας, τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα για την, υποτιθέμενη, στήριξή τους, έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή.

Γι’ αυτό και καλούμε για πολλοστή φορά την Κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει ο κλάδος, να δείξει τη στοιχειώδη ευαισθησία και να προχωρήσει σε στοχευμένα μέτρα ενίσχυσής τους. Έστω και την ύστατη στιγμή.».

Στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου ο Νίκος Ηγουμενίδης

Στην Πλατεία Ελευθερίας και στην κινητοποίηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Συνομίλησε με τους εργαζόμενους και του ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων του Ηρακλείου που βρίσκονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα σε δεινή οικονομική θέση αφού η στήριξη από πλευράς πολιτείας είναι ανεπαρκής.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ανάφερε σε δηλώσεις του ότι «τα οριζόντια μέτρα δεν διευκολύνουν και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Κυβέρνηση αδιαφορεί για το ότι οι γυμναστές είναι σε θέση να εφαρμόσουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και να λειτουργήσουν με μέτρα και  κανόνες προστασίας που αφορούν τόσο τους ίδιους όσο και τους αθλούμενους οι οποίοι μπορούν να βρουν στα γυμναστήρια σε αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο μια διέξοδο» τόνισε ο βουλευτής προσθέτοντας ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ζητήσει από τους αρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν το θέμα και να πάρουν θέση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια