Κρουαζιέρα: Από το λιμάνι του Ηρακλείου η επίσημη έναρξη

Κρήτη
Κρουαζιέρα: Από το λιμάνι του Ηρακλείου η επίσημη έναρξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψήφος εμπιστοσύνης για το λιμάνι Ηρακλείου από την Silversea Cruises

Τα δείγματα γραφής του λιμανιού Ηρακλείου στον τομέα της Κρουαζιέρας επιβραβεύτηκαν από την Silversea cruises, η οποία στηρίζει εμπράκτως το λιμάνι του Ηρακλείου και την τοπική οικονομία.

Η Silversea Cruises δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο λιμάνι του Ηρακλείου, ξεκινώντας τα πρώτα δρομολόγια Κρουαζιέρας από τα μέσα Ιουνίου και με πληρότητες 75% ενώ παράλληλα στηρίζει την Κρουαζιέρα σε επίπεδο χώρας καθώς εντάσσει στο πρόγραμμα της και άλλους Ελληνικούς προορισμούς.

Το 60% των πελατών της, είναι Αμερικανοί Τουρίστες ενώ ακολουθούν τουρίστες από Αγγλία, Γερμανία και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Συνάντηση με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου πραγματοποίησε ο επιχειρησιακός Δ/ντης Ναυτιλίας και Λιμένων σε όλο τον κόσμο της Silversea Cruises Σπύρος Αλμπέρτης ο οποίος αναφέρθηκε στις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται στον τομέα της Κρουαζιέρας με φόντο την μεγάλη ζήτηση που καταγράφεται από τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, με τα 2 πρώτα δρομολόγια Κρουαζιέρας ωστόσο να είναι καθοριστικά και με στόχο να μην υπάρξει κανένα κρούσμα Κορωνοϊού.

Ο Σπύρος Αλμπέρτης εξήρε τις προσπάθειες του Οργανισμού, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του στον τομέα της Κρουαζιέρας όπως και για το πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο έτρεξε πέρυσι με επιτυχία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News