ΒΟΑΚ: Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη με έναν νεκρό - Μάχη για την ζωή της δίνει η σύζυγος του 40χρονου

Κρήτη
ΒΟΑΚ: Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη με έναν νεκρό - Μάχη για την ζωή της δίνει η σύζυγος του 40χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατριχιαστικές οι πτυχές του τροχαίου δυστυχήματος

Μια απίστευτη οικογενειακή  τραγωδία "γράφτηκε" στην άσφαλτο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τροχαίο δυστύχημα συνέβη επί της εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου κοντά στο ύψος του Μπαλί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν το μεσημέρι του Σαββάτου, εντοπίζοντας νεκρό σε ένα χαντάκι, έναν 40χρονο άνδρα.

Ενώ κοντά του βρέθηκε και η αλλοδαπή σύζυγός του, η οποία ήταν σε αρκετά σοβαρή κατάσταση και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Στον τόπο του δυστυχήματος, βρέθηκε  μια μηχανή, ενώ άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Επίσης άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο δυστύχημα ίσως συνέβη πριν από αρκετές ώρες και πιθανότατα μέρες.

Οι πληροφορίες θέλουν τον 40χρονο που έμενε στην Ιεράπετρα, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για μόνιμο κάτοικο ή όχι της περιοχής του Λασιθίου, να έχει επισκεφθεί με τη γυναίκα του το Ρέθυμνο, πιθανώς για αγοραπωλησία οχήματος.

Κατά την επιστροφή λένε οι ίδιες πληροφορίες, κάτω από άγνωστες συνθήκες ,συνέβη το μοιραίο.

Η οικογένεια του και συγκεκριμένα ο πατέρας του που δεν είχε επικοινωνία τα τελευταία 24ώρα με το ζευγάρι και ο οποίος μένει στο Πήλιο, δήλωσε την εξαφάνιση τους χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες ενώ συγχρόνως κινητοποιήθηκαν και οι φίλοι του ζευγαριού, εδώ στην Κρήτη.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, φίλοι του ζευγαριού ήταν οι άνθρωποι που εντόπισαν το ζευγάρι και ειδοποίησαν τις αρχές.

Οι τραγικές πτυχές

Άνδρες από το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ παρέμειναν για αρκετή ώρα στο σημείο, ερευνώντας τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, με στόχο τη συλλογή πληροφοριών για τις συνθήκες αλλά και την ώρα τέλεσης του θανατηφόρου.

Τραγικό, το γεγονός ότι υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το τροχαίο ίσως και να σημειώθηκε στις αρχές της εβδομάδας και όλο αυτό το διάστημα η γυναίκα να  βρισκόταν στο πλευρό του νεκρού συζύγου της σε πολύ σοβαρή κατάσταση, χωρίς να μπορεί να κάνει το παραμικρό.

 Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου με τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής να ρίχνουν φως στην τραγική υπόθεση.

Η κατάσταση της υγείας της 32χρονης

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η 32χρονη γυναίκα, βρέθηκε σε απόσταση 5 μέτρων από τον αδικοχαμένο άνδρα της, φέροντας ρήξη σπλήνας.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, μόλις έφθασε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία.  

Επίσης, η γυναίκα  φέρει κρανιοεγκεφαλικη κάκωση και με την λήξη της χειρουργικής επέμβασης θα διασωληνωθεί και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Χανίων.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Σύμφωνα πάντα με τις πληροοφίες, ο άτυχος Ναθαν Διπλας με συνοδηγό την 32χρονη σύζυγο του, ουκρανικής καταγωγής, πήγαινε στα Χανιά για να πουλήσει ένα αυτοκίνητο (τζιπ)  και να επιστρέψουν  με το μηχανάκι τους που είχαν φορτώσει πάνω στο τζιπ.

Στον Α. Σ. Νότος όπου δούλευε ανησύχησαν όταν δεν επέστρεψε στο πόστο του  την περασμένη Τρίτη και όταν και την επόμενη μέρα δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του ο Ναθαν. 

Την Τετάρτη στις απεγνωσμένες κλήσεις που έκαναν οι φίλοι του στα δύο τηλέφωνα του ζευγαριού, κάποια στιγμή απάντησε μια άγνωστη γυναίκα και είπε πως το τηλέφωνο αυτό το βρήκε ο σύζυγος της στην άκρη του δρόμου υποδεικνυοντας το σημείο του ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί Ρεθύμνου.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία, έκανε δήλωση εξαφάνισης ο πατέρας του 41χρονου από το Βόλο και αφού η αναζήτηση των Αρχών δεν είχε φέρει αποτελέσματα το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν οι φίλοι του να χτενιζουν την περιοχή και να ψάχνουν μέσα στην πυκνη βλαστηση για να βρουν τελικά νεκρό δίπλα στη μηχανή του το φίλο τους και δίπλα του πολύ σοβαρά τραυματισμενη την 32χρονη σύντροφο του που διακομιστηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει πόσες μέρες βρισκόταν στο σημείο αυτό ο νεκρός με την πολυτραυματια σύντροφο του δίπλα του να αιμορραγει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News