Απόπειρα αρπαγής 18χρονης στην Ιεράπετρα: «Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την κατηγορία»

Κρήτη
Απόπειρα αρπαγής 18χρονης στην Ιεράπετρα: «Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την κατηγορία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 25χρονος κρατείται διότι βρίσκεται παράνομα στην χώρα χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα

Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λασιθίου οδηγήθηκε στις 11 σήμερα το πρωί, ο 25χρονος νεαρός Αλβανικής υπηκοότητας, φερόμενος ως δράστης της απόπειρας αρπαγής -κατά την οικογένεια – της 18χρονης, η οποία το βράδυ της Τρίτης προσεγγίστηκε από τον νεαρό ο οποίος την άρπαξε από το χέρι, χωρίς η κοπέλα να γνωρίζει τις προθέσεις του.

Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Νομού Λασιθίου, εξετάζοντας την 18χρονη μάρτυρα κατηγορίας και τον 25χρονο νεαρό, κατέληξε στο συμπέρασμα σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να απαγγελθεί η κατηγορία της απόπειρας αρπαγής, τον παρέπεμψε όμως να δικαστεί τον Ιούνιο για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης στην 18χρονη.

Στο μεταξύ ο 25χρονος κρατείται διότι βρίσκεται παράνομα στην χώρα χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στις προθέσεις της ελληνικής αστυνομίας είναι η απέλαση του ωστόσο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση καθώς επικείται τον ερχόμενο Ιούνιο η εκδίκαση της υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται.

Το αυτοκίνητο με το οποίο βρέθηκε την νύχτα της Τρίτης στο σημείο του περιστατικού ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο και την επόμενη ημέρα ο ίδιος φρόντισε να το βάλει στο συνεργείο, για επισκευή.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News