Θανατηφόρο τροχαίο στη Γαύδο: «Φως» στις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας ρίχνει ο ιατροδικαστής - Όσα είπε ο οδηγός του Ι.Χ.

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο στη Γαύδο: «Φως» στις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας ρίχνει ο ιατροδικαστής - Όσα είπε ο οδηγός του Ι.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινεί το «αντίο» του Πολυτεχνείου Κρήτης για την 25χρονη φοιτήτρια

«Φως» στις συνθήκες του θανάτου της 25χρονης φοιτήτριας, μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Γαύδο, «ρίχνει» η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Ο ιατροδικαστής Κρήτης, κ. Σταμάτης Μπελιβάνης, μιλώντας στο neakriti.gr, τόνισε πως, με βάση τα τραύματα που έφερε, η νεαρή κοπέλα δεν υπήρχε περίπτωση να είχε περισσότερες από 2,5 ώρες ζωής, από τη στιγμή που συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Μπελιβάνης στο neakriti.gr, η φοιτήτρια έφερε σοβαρές κακώσεις σε ολόκληρο το σώμα της, ενώ αντιμετώπιζε αιμοθώρακα. Στην ουσία, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής ο ένας πνεύμονάς της νεαρής, δεν λειτουργούσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο και με βάση τα τραύματα που αντιμετώπιζε η άτυχη φοιτήτρια, η νεαρή φέρεται να επέζησε από 1 έως και 2,5 ώρες αφότου έγινε το δυστύχημα. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θεωρεί εφικτό να κατάφερε να επιβιώσει για περισσότερες από 2,5 ώρες.

Αναφορικά με το χρόνο θανάτου της νεαρής, ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε πως η 25χρονη εξέπνευσε τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Σημειώνεται, πάντως, πως με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, το τροχαίο φέρεται να συνέβη περί τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όσα λέει ο 40χρονος συνεπιβάτης της

Την ίδια στιγμή, ο συνεπιβάτης της 25χρονης στο μοιραίο όχημα, ο 40χρονος άνδρας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, δήλωσε πως αισθάνεται υπεύθυνος για το θάνατό της.  

Όπως είπε, μεταξύ άλλων ο οδηγός οτυ οχήματος, η νεαρή φοιτήτρια «ήταν ένας άγγελος» και επρόκειτο για έναν άνθρωπο που «λάτρευε».

Αναφορικά, πάντως, με το δυστύχημα, ο 40χρονος ανέφερε ότι το όχημα έπεσε από γκρεμό βάθους 70 με 80 μέτρα. Ενώ, όπως ανέφερε, το κινητό του δεν είχε σήμα στο σημείο όπου είχε πέσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Συγκινητική ανακοίνωση από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Με μια συγκινητική ανακοίνωση «αποχαιρετά» τη φοιτήτριά του το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Η Κορίνα Λαβράνου με καταγωγή από τα Κανάλια Κέρκυρας ήρθε στο Πολυτεχνείο Κρήτης ως φοιτήτρια της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Ολοκλήρωσε σχεδόν όλα τα μαθήματα που απαιτούνται για το Δίπλωμα, πλην ενός τελευταίου. Το καλοκαίρι που πέρασε παρουσίασε επιτυχώς την ερευνητική της εργασία με θέμα τον σχεδιασμό βιώσιμης οικοτουριστικής μονάδας στη Γαύδο για εναλλακτικό τουρισμό. Τον τελευταίο καιρό εκπονούσε τη διπλωματική της εργασία σε αντίστοιχο θέμα και πάλι στη Γαύδο. Η Κορίνα άφησε την τελευταία της πνοή στις 11 Απριλίου 2021 στη Γαύδο…

Το Πολυτεχνείο Κρήτης μετράει χιλιάδες ενεργούς φοιτητές και χιλιάδες αποφοίτους Μηχανικούς. Ωστόσο, κάθε ένας φοιτητής και κάθε μία φοιτήτρια είναι μια μοναδική προσωπικότητα, ένα ξεχωριστό μέλος της Πολυτεχνικής οικογένειάς μας. Κι όταν κάποιο μέλος της χάνεται, η οικογένεια δεν γίνεται φτωχότερη απλά κατά μία μονάδα. Αποκόπτεται με πόνο ένα μέρος του σώματός της… Κι ο πόνος αυτός ενώνεται με τον πόνο των οικείων τους ως παρηγοριά στα πολλά και δύσκολα ερωτήματα που ζητούν απάντηση.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News