Κρήτη

«Φιέστα Γερμανών ναζιστών στην Κρήτη» - Καταγγελία για εμπλοκή Ελλήνων

Παγκρήτιο ξεσηκωμό ενάντια στην εκδήλωση ζητά ο Αριστομένης Συγγελάκης

Προκλητική ενέργεια καταγγέλλει ο Συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και Μέλος της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου Αριστομένη Συγγελάκης.

Συγκεκριμένα καταγγέλλει την επίσκεψη από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών το Μάιο στη μαρτυρική Μεγαλόνησο για «να τιμήσουν τη γενναιότητα των Γερμανών αλεξιπτωτιστών» κάνοντας λόγο για ναζιστική φιέστα στην Κρήτη. Μετά τις αντιδράσεις οι αφίσες και οι αναφορές αποσύρθηκαν. 

Απέσυραν τις αφίσες

Μάλιστα το παράρτημα  στην Πολωνία σε ανακοίνωση που μετά την απέσυρε, υποστήριξε δήθεν δεν θα τιμούσαν τους Ναζί, αλλά την πτώση των Γερμανών (!!!) αλεξιπτωτιστών στη Κρήτη ως στρατιωτική αεροπορική επιχείρηση (!!!) μετά το απέσυραν και αυτή την αναφορά.

Αναλυτικά ανέφεραν:

"I am not, it is not to honour the nazi troops. Its the first airborne operation. We have also done it to allied operationsNothing honorable to the nazi stuff, only that its airborne history.

If you have further questions on that matter, please contact the main organization.They are planning the trip."

Μάλιστα μετέφεραν τη σχολή από Σλοβενία στην Ουκρανία.

Kαταγγέλλεται εμπλοκή Ελλήνων

Όπως ωστόσο παρά τα όσα θα υπέθετε κανείς, όπως προκύπτει, στην οργάνωση των ναζιστών συμμετέχουν ακραία στοιχεία από όλη την Ευρώπη ενώ σύμφωνα με το left.gr υπάρχει και εμπλοκή και Ελλήνων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μπορεί κανείς να δει το Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχει ο κ. Γιώργος Κασαγιάννης, ενώ στην Εκτελεστική Επιτροπή οι κ.κ. Θωμάς Αποστόλου και Παρασκευάς Καζάς. Ο τελευταίος μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ειδικό τύπο των Σωμάτων Ασφαλείας είναι αστυνομικός που υπηρετεί στο Α.Τ. Ραφήνας και διαγωνίζεται με επιτυχία και έπαθλα σε σχετικούς διαγωνισμούς, εν γνώσει των ανωτέρων του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του κ.Συγγελάκη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

"ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ"!

Τον Μάιο στα Χανιά για να γιορτάσουν την 80η επέτειο της Μάχης της Κρήτης!... ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ! Από τις 17-23 Μαϊου 2021 έχει οργανωθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών μία επίσκεψη στην ηρωική και μαρτυρική Μεγαλόνησο για "να τιμήσουν τη γενναιότητα των Γερμανών αλεξιπτωτιστών, που πριν 80 χρόνια υλοποίησαν επιτυχώς την πρώτη στην Ιστορία αερομεταφερόμενη επιχείρηση με την ονομασία Επιχείρηση Ερμής". Αδύνατον να το πιστέψει κανείς!...

Όπως συμπληρώνουν οι διοργανωτές "η εκδήλωση είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για την προώθηση της αεροπορικής αδελφότητας και της συντροφικότητας μεταξύ στρατιωτών διαφορετικών εθνών, καθώς προσκαλούμε ξένα στρατεύματα από το ΝΑΤΟ και τις Αεροπορικές Δυνάμεις των φίλων χωρών."... Μεταξύ αυτών που προγραμματίζουν (να σου σηκώνονται οι τρίχες της κεφαλής...) είναι πραγματική αναπαράσταση αλμάτων με αλεξίπτωτο εκεί που έπεσαν οι Γερμανοί αλεξιπτωτιστές, επισκέψεις σε τοποθεσίες των γερμανικών προσγειώσεων, μνημεία και μουσεία, για να έχουν οι συμμετέχοντες "μια συναρπαστική εικόνα για τα γεγονότα του Μαΐου 1941."

Για λόγους "πολιτικής ορθότητας" (κοινώς: ξεκάρφωμα) οι διοργανωτές - με τα ναζιστικά σύμβολα και τον απροκάλυπτο θαυμασμό προς το Γ' Ράιχ - συμπληρώνουν ότι, τάχα, θέλουν να τιμήσουν και "τη γενναιότητα των συμμαχικών δυνάμεων, οι οποίοι, μαζί με Έλληνες στρατιώτες και Κρητικούς, πολέμησαν εναντίον των Γερμανών στη Μάχη της Κρήτης". Αυτή η υποκριτική και προκλητική συνάμα δήλωση κάνει ακόμη πιο εξοργιστικό το όλο εγχείρημα.

Αλήθεια, θέλουν οι θαυμαστές των ναζί σφαγέων να τιμήσουν τον ηρωικό λαό της Κρήτης που υπερασπίστηκε με αυτοθυσία την πατρίδα του αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα από την επιβολή της κτηνωδίας της ναζιστικής "νέας τάξης πραγμάτων"; Τους υπέροχους Κρητικούς, που, αν και άοπλοι, ανεκπαίδευτοι και χωρίς ηγεσία, με μόνο όπλο την ανυπότακτη κρητική ψυχή, δεν δίστασαν να αναμετρηθούν με το πλέον επίλεκτο σώμα του πιο ισχυρού στρατού της εποχής;

Θα τιμήσουν, μήπως, οι θαυμαστές των ναζί και τα χιλιάδες θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα, που σφαγίασαν οι "άξιοι θαυμασμού ιππότες της Βέρμαχτ";

Ή, αλήθεια, σκέφτονται οι διοργανωτές να τιμήσουν και τα εκατομμύρια θύματα του Ολοκαυτώματος, κυρίως Εβραίους αλλά και Ρομά, ψυχικά πάσχοντες, άτομα με νοητική υστέρηση, Γερμανούς φιλελεύθερους, σοσιαλιστές, κομμουνιστές, Σοβιετικούς αιχμαλώτους και πολλούς ακόμη, που εξολόθρευσαν βάσει ενός σχεδίου, που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους, οι Γερμανοί άρειοι του Χίτλερ;

Επέλεξαν για τη ναζιστική τους φιέστα την Κρήτη, που δεν υπάρχει ούτε ένα χωριό χωρίς θύματα της ναζιστικής θηριωδίας!

Αλήθεια, ποια δημόσια αρχή έδωσε την άδεια γι' αυτή την άθλια φιέστα ναζιστικού παραληρήματος; Μπορεί κανείς να πιστέψει ότι υπάρχει ελληνική αρχή που έδωσε την άδεια για να γίνει αυτές οι αποτρόπαιες εμετικές, φασιστικές εκδηλώσεις;

Εκτός και αν οργανώνεται χωρίς επίσημη άδεια ή με παραπλάνηση των ελληνικών αρχών. Οπότε εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμη σοβαρότερα!

- Μετά από την πρόκληση του ανεκδιήγητου Χ. Ρίχτερ στα 70χρονα της Μάχης της Κρήτης,

- Μετά από τα Ελληνογερμανικά Ιδρύματα και τα προγράμματα αναθεώρησης της Ιστορίας της Κατοχής που θέλουν να διαβρώσουν την ελληνική κοινωνία

-Μετά από τις πολύ πρόσφατες δηλώσεις "κορυφαίου Ελληνογερμανού ιστορικού, βραυβεμένου μάλιστα από την Ελλάδα" που, σχεδόν, αθωώνουν τον δήμιο της Κρήτης Μπρούνο Μπρόγιερ και λένε ότι δεν έπρεπε να εκτελεστεί ο σφαγέας χιλιάδων Κρητικών

Έρχεται και αυτή η ωμή πρόκληση να αποκαλύψει πού οδηγεί η ανοχή του ελληνικού κράτους απέναντι στα εγχειρήματα παραχάραξης της Ιστορίας!

Καλούμε το Υπουργείο Εξωτερικών και συνολικά την κυβέρνηση, τις δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, την Περιφέρεια Κρήτης, τους δήμους της περιοχής να παρέμβουν άμεσα. Καλούμε τον λαό της Κρήτης σε αγωνιστική επαγρύπνηση!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!

ΕΩΣ ΕΔΩ! NO PASSARAN!

Σημειώσεις:

Η εφημερίδα "Δημοκρατία" σε σημερινό πρωτοσέλιδο άρθρο της αναδεικνύει το θέμα.

  1. Περισσότερες κι ακόμη πιο εξοργιστικές λεπτομέρειες εδώ: https://www.europeanparatroopers.org/.../375-kreta...".

 

"ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ"! Τον Μάιο στα Χανιά για να γιορτάσουν την 80η επέτειο της Μάχης της Κρήτης!... ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ...

Δημοσιεύτηκε από Aristomenis Syngelakis στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

"ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ"! Τον Μάιο στα Χανιά για να γιορτάσουν την 80η επέτειο της Μάχης της Κρήτης!... ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ...

Δημοσιεύτηκε από Aristomenis Syngelakis στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Και στο παρελθόν Γερμανοί ναζιστές έχουν οργανώσει δράσεις σε Θερμοπύλες όπως το 2020.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.europeanparatroopers.org/events/reports/115-2020/874-spartan-march-2020.html

Δείτε τι ανέφερε ο κ.Συγγελάκης μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια