Νεκρή φοιτήτρια στη Γαύδο: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Η κοπέλα πέθανε στα χέρια μου»

Κρήτη
Νεκρή φοιτήτρια στη Γαύδο: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Η κοπέλα πέθανε στα χέρια μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν υπήρχαν πρώτες βοήθειες η κοπέλα θα είχε σωθεί»

Για το δυστύχημα στην Γαύδο, όπου μια 25χρονη έχασε τη ζωή της, μετά από πτώση του αυτοκινήτου της σε γκρεμό ύψους 100 μέτρων, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κ. Μανώλης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

«Όταν ενημερώθηκα έτρεξα κατευθείαν, πήγα στο σημείο. Ήταν 4 πυροσβέστες. Οι δύο ήταν ήδη δίπλα στην κοπέλα. Μου είπαν ότι έχει τις αισθήσεις της κανονικά. Πήγα στο ιατρείο, ενημέρωσα τον γιατρό ότι η κοπέλα ζει και ότι τον χρειάζεται. Ξανά γύρισα πίσω. Δέθηκα και κατέβηκα στο σημείο αυτό. Όταν κατέβηκα κάτω, έχασα επαφή με το τι γίνεται πάνω. Η κοπέλα με αναγνώρισε, χαμογέλασε. Ζητούσε νερό και κάθε 15’ ρωτούσε αν ερχόταν η βοήθεια. Και η βοήθεια δεν ήταν πουθενά. Όσο περνούσε η ώρα, χειροτέρευαν τα πράγματα» υπογραμμίζει.

«Στις 07:30 κατέβηκα κάτω, στις 10:30 πέθανε η κοπέλα. Και όταν έδωσα σήμα ότι πέθανε, μετά κατέβηκε ο γιατρός για να διαπιστώσει το θάνατό της. Δεν δίνω ευθύνη στο γιατρό. Το νησί χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Αν υπήρχαν πρώτες βοήθειες το κορίτσι θα είχε σωθεί. Τρεις ώρες ήταν η κοπέλα στα χέρια μου. Και πέθανε στα χέρια μου. Θα μπορούσε να είχε σωθεί» πρόσθεσε.

Σχετικά με τον συνεπιβάτη της στο αυτοκίνητο, ο οποίος επιβίωσε του ατυχήματος, ο κ. Μανώλης είπε: «Το αυτοκίνητο έπεσε 02:30 – 03:00 στο γκρεμό, ο άνθρωπος ειδοποίηση στις 06:00 την Αστυνομία. Μπορεί 3 ώρες να προσπαθούσε να βγει στην επιφάνεια. Πάντως, όπου και να βρίσκεσαι, μπορεί το κινητό σου να καλέσει το 100».

megatv.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News