Ρέθυμνο: «Ο γιος μου έχει εφιάλτες» - «Αναβιώνει» η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 5 ανήλικων αγοριών

Κρήτη
Ρέθυμνο: «Ο γιος μου έχει εφιάλτες» - «Αναβιώνει» η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 5 ανήλικων αγοριών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει η μητέρα ενός εκ των ανήλικων που μίλησε αποκλειστικά στο neakriti.gr

Την ενοχή του κατηγορούμενου και τα δύο αδικήματα που αντιμετωπίζει και τα οποία σχετίζονται με ασελγείς πράξεις σε βάρος πέντε ανηλίκων αγοριών από τα Χανιά, πρότεινε κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου, στο οποίο εκδικάζεται η υπόθεση αυτή που πριν από ένα χρόνο σόκαρε την Κρήτη. 

Στο εδώλιο κάθεται ένας 38χρονος Χανιώτης, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και της γενετήσιας πράξης σε ανήλικους έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση. 

Μετά την εισαγγελική πρόταση και τις αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών, σε εξέλιξη παραμένει η συνδιάσκεψη των μελών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση.

Θυμίζουμε ότι ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή, αλλά και κατά την διάρκεια της απολογίας του, υποστήριξε ότι είναι αθώος, καθώς αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, με τον συνήγορο του να κάνει λόγο για «χειραγωγημένες μαρτυρίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα». 

Το κατηγορητήριο

Με βάση το κατηγορητήριο ο 38χρονος σήμερα Χανιώτης, ο οποίος έχει ζήσει και σπουδάσει στην Αγγλία και επέστρεψε στα Χανιά το 2015, διέμενε σε χωριό του δήμου Πλατανιά μαζί με την μητέρα του. 

Ο 38χρονος προφασιζόμενος ότι θα προσφέρει βοήθεια στο μάθημα των Αγγλικών, φέρεται να είχε οδηγήσει στο σπίτι του πέντε ανήλικους, τους οποίους μάλιστα δελέαζε με ηλεκτρονικά παιχνίδια, όπου αντί για αγγλικά φέρεται να είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο τα ανήλικα αγόρια, που προέρχονταν κατά βάση από οικογένειες αλλοδαπών και οικονομικά ασθενών, ήταν ηλικίας από 9 έως 12 ετών. 

Αν και η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε έπειτα από τις επίσημες καταγγελίες που έγιναν στις αστυνομικές αρχές Χανίων πριν από έναν χρόνο, εντούτοις, ο χρόνος τέλεσης των αδικημάτων (με βάση πάντα το κατηγορητήριο) ήταν από το 2017 έως και το 2020.

 «Τα όσα έζησε το παιδί μου φοβάμαι πως δεν θα τα  ξεπεράσει ποτέ»

Τα «σημάδια» που άφησε στις ψυχές των ανήλικων αγοριών ο κατηγορούμενος με τις πράξεις του, είναι «βαθιά χαραγμένα» μέσα τους, καθώς εξακολουθούν να ζουν με εφιάλτες ακόμα και σήμερα. 

Συγκλονιστικά εξάλλου, είναι τα όσα ανέφερε μιλώντας χαρακτηριστικά στο neakriti.gr η μητέρα ενός εκ των ανήλικων αγοριών, η οποία δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί η ταυτότητά της. 

Η γυναίκα μεταξύ άλλων τονίζει ότι ο γιος της ακόμα και σήμερα ζει φοβισμένος και τρομοκρατημένος για αυτό που του συνέβη, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση ούτε καν να ευχαριστηθεί το παιχνίδι με τους φίλους του. 

«Όλα τα παιδιά, αλλά και το δικό μου ζήσανε και εξακολουθούν να ζουν ένα δράμα, το οποίο φοβάμαι πως ποτέ δεν θα ξεπεράσουν. Φανταστείτε ότι το παιδί μου ακόμα έχει εφιάλτες και ζει τρομαγμένο ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν φεύγω από το σπίτι για να πάω στην δουλειά, εκείνο κλειδώνει πόρτες και παράθυρα από τον φόβο του. Φοβάται ακόμα και να βγει στον δρόμο για να παίξει με τους φίλους του…».

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News