Το «Καλό Μεσημέρι» στα γυρίσματα της νέας σειράς της Βικτόρια Χίσλοπ, «Καρτ Ποστάλ»

Κρήτη
Το «Καλό Μεσημέρι» στα γυρίσματα της νέας σειράς της Βικτόρια Χίσλοπ, «Καρτ Ποστάλ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Κρήτη είναι Παράδεισος - Εδώ πέρα νιώθεις ότι ξανανιώνεις»

Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV η Βικτόρια Χίσλοπ για το γεγονός πως βρίσκεται στην Κρήτη.

Το βιβλίο της με τίτλο «Καρτ Ποστάλ» γίνεται σειρά για την ΕΡΤ.

Πρόκειται για μία σειρά με 12 αυτοτελή επεισόδια, στην οποία πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Βρετανία και, τις τελευταίες ημέρες συνεχίζονται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο.

Η κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV και της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο, στο σημείο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας σειράς και συνομίλησε τόσο με τη Βικτόρια Χίσλοπ, όσο και με έναν εκ των πρωταγωνιστών, το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

«Μπορεί το βιβλίο να διαδραματίζεται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, εμείς έχουμε μετακομίσει στην Κρήτη, γιατί η Κρήτη έχει τα πάντα: Έχει βουνά, θάλασσα… Είναι φανταστικό που είμαστε όλοι μαζί ξανά στην Κρήτη.», είπε μεταξύ άλλων η Βικτώρια Χίσλοπ στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι», Μαρία Σπουρδαλάκη.

Ιδιαίτερα χαρούμενος, όμως, τόσο για τη συμμετοχή του στη σειρά «Καρτ Ποστάλ», όσο και για την επίσκεψή του στην Κρήτη δήλωσε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων για το νησί μας: «Η Κρήτη είναι Παράδεισος. Είναι γόνιμο έδαφος για οτιδήποτε πατήσει το πόδι του εδώ. Εδώ πέρα νιώθεις ότι ξανανιώνεις».

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News