Κρήτη

Νοσηλείες κορωνοϊού: 31 ασθενείς «παλεύουν» στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της Κρήτης

175, συνολικά, οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στα νοσοκομεία του νησιού

175 είναι - συνολικά - οι ασθενείς που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Όπως παρατηρείται, υπάρχει μία μικρή μείωση στους νοσηλευομένους, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες που ο αριθμός τους «άγγιζε» τους 200, ωστόσο η πίεση εξακολουθεί  να παραμένει ασφυκτική στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύονται 31 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 27 διασωληνωμένοι.

Μεγάλη, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι η πίεση στα νοσοκομεία του Ηρακλείου και δη στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύονται 67 άτομα με κορωνοϊό, ενώ και στο νοσοκομείο Χανίων ο αριθμός των νοσηλευομένων παραμένει μεγάλος, με 51 ασθενείς.

Αναλυτικότερα:

  • Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται συνολικά 67 ασθενείς με κορωνοϊό: Οι 55 νοσηλεύονται στην Κλινική Covid και οι 12 σε ΜΕΘ, εκ των οποίων διασωληνωμένοι είναι οι 9.
  • Στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ νοσηλεύονται συνολικά 33 ασθενείς με κορωνοϊό: Οι 24 νοσηλεύονται στην Κλινική Covid και οι 9 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.
  • Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ νοσηλεύονται συνολικά 51 ασθενείς με κορωνοϊό: Οι 43 νοσηλεύονται στην Κλινική Covid και οι 8 σε ΜΕΘ, εκ των οποίων διασωληνωμένοι είναι οι 7.
  • Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ νοσηλεύονται συνολικά 17 ασθενείς με κορωνοϊό, όλοι τους στην Κλινική Covid.
  • Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ νοσηλεύονται συνολικά 5 ασθενείς με κορωνοϊό: Οι 3 νοσηλεύονται στην Κλινική Covid και οι 2 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.
  • Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ νοσηλεύονται συνολικά 2 ασθενείς με κορωνοϊό, όλοι τους στην Κλινική Covid.
  • Στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με κορωνοϊό.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια