Συγκινεί ο πατέρας της οικογένειας με κορωνοϊό μέσα από το Νοσοκομείο: «Κατά τύχη σε “επιλέγει” ο ιός - Αισθανόμαστε αγάπη»

Κρήτη
Συγκινεί ο πατέρας της οικογένειας με κορωνοϊό μέσα από το Νοσοκομείο: «Κατά τύχη σε “επιλέγει” ο ιός - Αισθανόμαστε αγάπη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ TV έδωσε ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος συγκλονίζει με τα όσα βιώνουν κατά τη διάρκεια της “μάχης” τους με τον κορωνοϊό

Μέσα από την Κλινική Covid του Νοσοκομείου Χανίων ο Ντράγκοσλαβ Πέτροβιτς μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και περιέγραψε τη «μάχη» με τον κορωνοϊό που δίνει τόσο ο ίδιος, όσο και τα υπόλοιπα 3 μέλη της οικογένειάς του.

Ο Ντράγκοσλαβ Πέτροβιτς από τη Σερβία, ο οποίος ζει μαζί με την σύζυγο και τα δύο τους παιδιά στα Χανιά περιέγραψε την πιο δύσκολη στιγμή του από τη “μάχη” του με τον κορωνοϊό: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν κάλεσα το ασθενοφόρο. Τα παιδιά, εκείνη τη στιγμή, αντέδρασαν με κλάματα, ωστόσο μου έδωσαν θετική ενέργεια και μου είπαν ότι θα γυρίσουμε στο σπίτι και εγώ και η μητέρα τους».

«Αξέχαστη στιγμή ήταν εδώ στο Νοσοκομείο, όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκαν τα παιδιά στο δωμάτιο. Ήρθαν στην αγκαλιά μας. Εγώ τότε έπαψα να ανησυχώ…», ανέφερε ο κ. Πέτροβιτς.

«Όλα έγιναν μέσα σε ένα 24ωρο»

Όπως είπε ο ίδιος, πρώτη νοσηλεύτηκε η σύζυγός του, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ενώ την Κυριακή νοσηλεύτηκε ο ίδιος.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων φρόντισε να εξοπλίσει τα παιδιά με υπολογιστές, προκειμένου να μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ, όπως είπε και ο κ. Πέτροβιτς «και οι δασκάλες δουλεύουν εκτός ωραρίου, μιλούν με τα παιδιά, ασχολούνται με τα παιδιά».

«Οι στιγμές που ζούμε είναι απίστευτες και δεν έχω λόγια. Όλη αυτοί οι άνθρωποι μας αντιμετωπίζουν με αγάπη και πολύ προσοχή, τη στιγμή που δίνουμε “μάχη” για τη ζωή μας», τόνισε ο ίδιος.

«Κατά τύχη σε “επιλέγει” ο ιός»

«Όλοι όσοι δεν πιστεύουν πρέπει να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους. Να τηρούν τα μέτρα προστασίας για το καλό όλων μας. Ακόμη και όλοι μου οι φίλοι δεν πίστευαν στον κορωνοϊό, όμως τώρα όλοι βλέπουν αλλιώς τα πράγματα γιατί είδαν που μπορεί να βρεθεί ο καθένας από εμάς. Κατά τύχη σε “επιλέγει” ο ιός», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πέτροβιτς.

«Αισθανόμαστε αγάπη»

«Η κ. Παντελάκη Ρούλα (σ.σ. η διευθύντρια του σχολείου όπου φοιτούν τα παιδιά της οικογένειας Πέτροβιτς) μπήκε στο σπίτι μας– ενώ είμασταν όλοι μας θετικοί – και προσπάθησε να βρει μια λύση για το τι θα κάνουν τα παιδιά μας», είπε ο ίδιος.

Ο κ. Πέτροβιτς έκανε ιδιαίτερη μνεία στο Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, κ. Γιώργο Μπέα, ο οποίος, όπως δήλωσε «Έκανε μια πραγματική “μάχη” για να ενώσει μια οικογένεια που δεν είχε καμία άλλη ελπίδα για το τι θα μπορούσαν να κάνουν». Ενώ, παράλληλα ευχαρίστησε και τη Δημοτική Αρχή Χανίων που συνέβαλλαν στο να μπορέσει ολόκληρη η οικογένεια να νοσηλευτεί στο ίδιο δωμάτιο.

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που ο κ. Πέτροβιτς αναφέρθηκε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων και στη «μάχη» την οποία δίνουν. «Όλη η ομάδα του Covid κάνουν “μάχη”. Έρχονται στο δωμάτιο με χαμόγελο, φεύγουν με χαμόγελο, μας δίνουν θετική ενέργεια. Πάντα αισθανόμαστε αγάπη.»

Δείτε τη συνέντευξη:

(Φωτογραφία Facebook)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.https://8dcacf85bf2bd214a4ffddd41b595e34.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News