Καιρός: Προετοιμαστείτε... Έρχεται καύσωνας με 40άρια στην Κρήτη

Κρήτη
Καιρός: Προετοιμαστείτε... Έρχεται καύσωνας με 40άρια στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάλτε καλοκαιρινά - Από τις βροχές και τις καταιγίδες ,στην αφόρητη ζέστη

Με την Κρήτη να έχει «δεχτεί» σημαντικές ποσότητες βροχοπτώσεων τις τελευταίες ώρες, το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει άρδην την επόμενη εβδομάδα και μάλιστα δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι θερμοκρασίες που θα σημειωθούν θα παραπέμπουν αν μη τι άλλο σε καύσωνα.

Αν και οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα άκρως ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο που είναι προ των πυλών , ωστόσο ο υδράργυρος θα πάρει αισθητά τη ανιούσα ούτως ή άλλως σκαρφαλώνοντας μέχρι και τους 40 βαθμούς κελσίου με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική .

Περιοχές της Κρήτης θα θυμίζουν καμίνι με τους Κρητικούς να πρέπει να προετοιμάζονται από τώρα να ζήσουν ένα αρκετά καυτό σκηνικό και γιατί όχι οι πιο θαρραλέοι και τολμηροί να προγραμματίσουν τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές, εν μέσω πανδημίας, ξεθάβοντας μπανιέρα και αλλά αξεσουάρ θαλάσσης. 

Σύμφωνα με τις «προβλέψεις» οι περιοχές που θα νιώσουν καυτές αέριες μάζες με τον υδράργυρο να φθάνει μέχρι και τους 42- 44 βαθμούς κελσίου, είναι περιοχές της νότιας Κρήτης όπου είθισται κάθε φορά σε περιόδους ζέστης να δοκιμάζονται περισσότερο .

Πλέον μένει να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των ειδικών… τις επόμενες ημέρες.

Και όπως φυσικά καταλάβατε οι περισσότεροι αναγνώστες μας, αυτό ήταν το «αθώο» ψέμα του neakriti.gr, τηρώντας όπως κάθε χρόνο το έθιμο της Πρωταπριλιάς

Καλό μήνα σε όλους!

Δείτε  εδώ την εξέλιξη του καιρού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News