Κρήτη

Πένθος στο Τεχνικό Επιμελητήριο - Έφυγαν από τη ζωή δύο μέλη του

Έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες ημέρες η Άννα Τρουλλινού – Τζωρτζακάκη και την Μαρία Αλετρά

Στο πένθος το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καθώς δύο μέλης του έφυγαν από τη ζωή, πρόκειται για την Άννα Τρουλλινού – Τζωρτζακάκη και την Μαρία Αλετρά, σύμφωνα με την διοικούσα επιτροπή του Τμήματος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε χτες την απώλεια δύο εκλεκτών συναδέλφων μηχανικών.

Της Άννας Τρουλλινού-Τζωρτζακάκη, Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού ενεργό μέλος,  παλαιότερα,  της «Α» του Τμήματος και της Μαρίας Αλετρά Αρχιτέκτονα Μηχανικού.

Δύο άξιες συναδέλφους που τις χαρακτήριζε το ήθος, η εργατικότητα η άριστη γνώση των τεχνικών θεμάτων,  η σοβαρότητα που ασκούσαν τα καθήκοντά τους στις υπηρεσίες που υπηρέτησαν. Ήταν πάντα παρούσες  σε όλες τις δράσεις του Τ.Ε.Ε. με υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούσαν τον Τεχνικό Κόσμο.

Άξιες μητέρες και σύζυγοι με περίσσια  αγάπη για την οικογένειά τους που φρόντιζαν και στήριζαν με όλη τους τη δύναμη.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ / Τμήματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια, αποφάσισε ομόφωνα:

Να αποστείλει συλλυπητήριες επιστολές  στις οικογένειές  τους.

Να εκδώσει σχετικό ψήφισμα και

Να καταθέσει  στη μνήμη τους  το ποσό των 100,00€ στο Ίδρυμα «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

Χάρης Μαμουλάκης για την απώλεια

Ο Βουλευτής Ηρακλείου και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Χάρης Μαμουλάκης στο άκουσμα της είδησης του θανάτου των μηχανικών Άννας Τρουλλινού - Τζωρτζακάκη και Μαρίας Αλετρά, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον χαμό δυο εξαιρετικών συναδέλφων μηχανικών, της  Άννας Τρουλλινού - Τζωρτζακάκη και της Μαρίας Αλετρά. Δυο γυναικών με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και ήθος, εργατικών και με άριστη αντίληψη των αντικειμένων τους, άξιων μητέρων και συζύγων, αλλά και με σημαντική συμβολή στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν όλους τους μηχανικούς, μέσα από τη συμμετοχή τους στις δράσεις του ΤΕΕ/ΤΑΚ. Στις οικογένειές τους εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».​

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια