Κρήτη

Η Ίνα Ταράντου για τον Ανδρέα Γιακουμάκη: «Όταν συνάντησα τον πατέρα του Βαγγέλη σταμάτησα να είμαι δημοσιογράφος»

Συγκλονίζει η Ίνα Ταράντου μετά την συνάντησή της με τον Ανδρέα Γιακουμάκη…

Συγκλονιστική συνέντευξη, που ραγίζει καρδιές, στη δημοσιογράφο Ίνα Ταράντου, παραχώρησε ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή Βαγγέλη  Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο.

Η δημοσιογράφος με ανάρτηση της στα social media αναφέρεται με αφοπλιστικό τρόπο στον πατέρα του Β. Γιακουμάκη αλλά και στα όσα ένιωσε και 'εισέπραξε" στην διάρκεια της συνέντευξης μαζί με τον πατέρα του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, ο χαμός του οποίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, τον Φεβρουάριο του 2015.

«Όταν συνάντησα στο Ρέθυμνο τον πατέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέα, σταμάτησα να είμαι δημοσιογράφος, αναφέρει μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος.

«Είναι από τις στιγμές που κάποια πράγματα ξεπερνούν τον αρχικό σκοπό τους. Έτσι κι εγώ όταν συνάντησα στο Ρέθυμνο τον πατέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμακη, Ανδρέα, σταμάτησα να είμαι δημοσιογράφος. Δεν τον ρώτησα τίποτα για τον γιο του. Τον άφησα να με πάει όπου ήθελε. Και με πήγε. Στην ψηλή κορφή του βουνού οπου κάθεται και προσέχει τα πρόβατα του. Εκεί όπου  συλλογαται. Ελεύθερα. Και συλλογαται με όλες τις ανθρώπινες αξίες ψηλά, παρόλο που οι άνθρωποι τον πληγωσαν και του πήραν ο, τι πολυτιμότερο είχε. Συγκλονιστηκα από τη δύναμη του, τη στωικότητα του, την απλή αλλά τόσο καθαρή σκέψη του. Αλλά και ένιωσα. Όσο μου μιλούσε, ένιωθα. Τον βαθύ, βουβό πόνο του.

Η εκπομπή "Ζωή αλλιώς" θα προβληθεί αυτό το Σάββατο στις 17.00 από την τηλεόαση της ΕΡΤ.

Είναι από τις στιγμές που κάποια πράγματα ξεπερνούν τον αρχικό σκοπό τους. Έτσι κι εγώ όταν συνάντησα στο Ρέθυμνο τον...

Δημοσιεύτηκε από Ina Tarantou στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

Facebook από Ίνα Ταράντου: ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια