Το Travel Guide ταξιδεύει στη Σιγκαπούρη και τις εξωτικές Φιλιππίνες

Κρήτη
Το Travel Guide ταξιδεύει στη Σιγκαπούρη και τις εξωτικές Φιλιππίνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταξίδι στην πιο φουτουριστική πόλη της Νότιοανατολικής Ασίας

Αυτή την εβδομάδα, το TRAVEL GUIDE και ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ταξιδεύουν στην πιο φουτουριστική πόλη της Νότιοανατολικής Ασίας  τη Σιγκαπούρη, την πόλη που έρχεται από το μέλλον .

Έμβλημα της πόλης είναι το άγαλμα Merlion η μυθική φιγούρα με πρόσωπο λιονταριού και σώμα ψαριού που φανερώνει την ηγετική θέση της Σιγκαπούρης, ενώ πλέον ο εντυπωσιακός τριπλός ουρανοξύστης Marina Bay ξεχωρίζει για την κολοσσιαία πισίνα του και την υπέροχη  πανοραμική θέα. Όλου του κόσμου οι δραστηριότητες βρίσκονται στο νησί διασκέδασης Sentosa που μπορείτε να φτάσετε και με το υπερσύγχρονο τελεφερίκ.

Το ταξίδι συνεχίζεται αεροπορικώς στις εξωτικές Φιλιππίνες, μία χώρα με καταγεγραμμένα 7000 και πλέον νησιά με εκπληκτικές παραλίες και καταπράσινη ζούγκλα. Το Travel Guide επισκέπτεται το ψηφισμένο ως το ωραιότερο εξωτικό σημείο του πλανήτη μας το El Nido στο νησί Palawan, αλλά και τη «Μύκονο» των Φιλιππίνων, το Boracay με την κατάλευκή του άμμο, σαν πραγματική πούδρα. Η νύχτα στο Boracay είναι διαρκείας και όλη δική σας!

Ένα διπλό χορταστικό ταξίδι με ξεναγό το Θανο Παπαδημητρίου που σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μαζί του!

Συντονιστείτε αυτήν την Κυριακή στις 12:15 στην Κρήτη TV.

TRAVEL GUIDE το ταξίδι, όπως θα ήθελες να είναι!

#travelguide24 #travelguidetv #krititv #newepisodes#singaporeairlines #philippines

ΚΥΡΙΑΚΗ 12:15 & ΣΑΒΒΑΤΟ 13:10 στην ΚΡΗΤΗ TV

| Και πανελλαδικά μέσω Cosmote TV & Web TV www.cretetv.gr|

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News