Κρήτη

Η Ελληνίδα που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα στο Δουβλίνο στην «Κρήτη Σήμερα»

Κατάφερε να «μαγέψει» τους Ιρλανδούς με τις ελληνικές γεύσεις της

Από τις υπαίθριες αγορές του Δουβλίνου και με λίγα χρήματα στο πορτοφόλι της ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια η Θεσσαλονικιά Αναστασία Καραΐσκου, η οποία κατάφερε να «μαγέψει» τους Ιρλανδούς με τις ελληνικές γεύσεις της.

Σε σύνδεση που πραγματοποίησε με την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», μίλησε για το αρχικό κεφάλαιο, το «κενό» που είδε στην ιρλανδική αγορά αλλά και τα σπιτικά φαγητά, που με πολύ μεράκι και αγάπη ξεκίνησε να φτιάχνει.

Το κεφίρ από γάλα καρύδας, όπως δήλωσε η ίδια, προέκυψε μετά από 2 χρόνια ενασχόλησης και πειραματισμών με ελληνικά φαγητά και γεύσεις, που όπως αποδείχθηκε, άρεσαν στους Ιρλανδούς, οι οποίοι είναι αρκετά αλλεργικοί.

Ποιο είναι το αγαπημένο σνακ των Ιρλανδών από εκείνα που παρασκευάζει η Αναστασία Καραΐσκου;

Επιμέλεια: Εύη Σπανού

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια