Κορωνοϊός - «Ευαγγελισμός»: Πέθανε και ο γιος - Ξεκληρίστηκε η οικογένεια του ιερέα

Κρήτη
Κορωνοϊός - «Ευαγγελισμός»: Πέθανε και ο γιος - Ξεκληρίστηκε η οικογένεια του ιερέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό πρόσωπο η κόρη της οικογένειας - Οικογενειακή τραγωδία για την οικογένεια του ιερέα

Δεν έχει τέλος το ανθρώπινο δράμα της οικογένειας του ιερέα στο χωριό Ευαγγελισμός του δήμου Μινώα Πεδιάδας, η οποία και ξεκληρίστηκε λόγω κορωνοϊού.

Μετά τον ιερέα και τη γυναίκα του εξέπνευσε και ο γιος της οικογένειας, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Ο 47χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν από τις 13/02 στην ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος μια για πάντα το οικογενειακό - συγγενικό του περιβάλλον, τους συγχωριανούς και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Η τραγωδία για την οικογένεια είναι ανείπωτη καθώς ο 47χρονος είναι  το τρίτο άτομο της οικογένειας που "σβήνει" από τον ιό και με το δεδομένο ότι έχουν φύγει από τη ζωή ο πατέρας, η μητέρα του αλλά και μία θεία του.

Βαρύ κλίμα πένθους και θλίψης στο χωριό "Ευαγγελισμός", που ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον 5ο νεκρό που σβήνει λόγω της πανδημίας.

Τραγικό πρόσωπο είναι η κόρη της οικογένειας, η οποία αν και νόσησε και εκείνη από κορωνοϊό, κατάφερε να αναρρώσει και τελικά, "είδε" τους αγαπημένους της γονείς να «φεύγουν» από τη ζωή και τώρα καλείται να αποχαιρετήσει και τον αδερφό της.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Ο 84χρονος ιερέας του χωριού, ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό άφησε την τελευταία του πνοή στο απόγευμα της Παρασκευής, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Θετική στον κορωνοϊό είχε βρεθεί και η πρεσβυτέρα, αλλά και τα δύο τους παιδιά.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η 86χρονη πρεσβυτέρα εξέπνευσε τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου στην Κλινική Covid του Βενιζελείου και το βράδυ της Κυριακής και ο 47χρονος γιος της οικογένειας.

Τραγικό πρόσωπο είναι η κόρη της οικογένειας, η οποία μεν νόσησε και εκείνη από κορωνοϊό, ωστόσο κατάφερε να αναρρώσει και, τελικά, είδε τους αγαπημένους της γονείς να «φεύγουν» από τη ζωή και τώρα καλείται να αποχαιρετήσει και τον αδερφό της .

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News