Το «Travel Guide» ταξιδεύει στην πολύχρωμη Ινδία

Κρήτη
Το «Travel Guide» ταξιδεύει στην πολύχρωμη Ινδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτήν την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 12:15, στην ΚΡΗΤΗ TV

Αυτή την εβδομάδα, το TRAVEL GUIDE και ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ταξιδεύουν στην πιο πολύχρωμη χώρα του κόσμου, την πολύχρωμη ΙΝΔΙΑ.

Το ταξίδι ξεκινά από τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας τη Μουμπάι, οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας και έδρα του Bollywood, του ινδικού κινηματογράφου.

Στη Μουμπάι σας παρουσιάζουμε μία αυθεντική Bollywood παράσταση, αλλά και επισκεπτόμαστε το “Dharavi” τη μεγαλύτερη παραγκούπολη της Ασίας για ένα ρεπορτάζ στην αληθινή ζωή των κατοίκων. Ανάμεσα στους δεκάδες ουρανοξύστες της πόλης βρίσκεται και το “Dhobi Ghat” το μεγαλύτερο ανοιχτό πλυντήριο του κόσμου!

Επόμενη στάση στην ωραιότερη για πολλούς πόλη της Ινδίας, την πόλη των λιμών, των παλατιών και των μαχαραγιάδων Ουνταϊπούρ, τη λεγόμενη Βενετία της Ινδίας.

Το ταξίδι συνεχίζεται με τρένο μέχρι την Τζαϊπούρ, την αποκαλούμενη ρόζ πόλη που ανήκει στην αυτοκρατορική κομητεία του Ρατζαστάν. Ανάμεσα σε άλλα επισκεπτόμαστε μία φάρμα ελεφάντων και γνωρίσουμε σε πρώτο πλάνο τις συνήθειες των γκρίζων αυτών γιγάντων.

Το στην Ινδία τελειώνει στην πόλη της Άγκρας εδώ όπου βρίσκεται το εμβληματικό μνημείο Ταζ Μαχάλ.

Ένα πλήρες ταξιδιωτικό αφιέρωμα με ξεναγό το Θανο Παπαδημητρίου εμπλουτισμένο με υπέροχες εικόνες και ανατρεπτικές γεύσεις που μαγνητίζουν!

Συντονιστείτε αυτήν την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 12:15 στην ΚΡΗΤΗ TV.

TRAVEL GUIDE το ταξίδι, όπως θα ήθελες να είναι!

#travelguide24 #travelguidetv #krititv #newepisodes#cosmoramatravel #india

ΚΥΡΙΑΚΗ 12:15 & ΣΑΒΒΑΤΟ 13:05 στην ΚΡΗΤΗ TV

Και πανελλαδικά μέσω Cosmote TV & Web TV www.cretetv.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News