Κρήτη

Βοηθήστε την 15χρονη Ζωή από τα Χανιά που «παλεύει» σε νοσοκομείο των ΗΠΑ

Περιμένει να υποβληθεί σε επέμβαση σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον

Συνεχίζει τον αγώνα ζωής η 15χρονη Ζωή από την Κρήτη, η οποία θα πρέπει να υποβληθεί σε τρίτη χειρουργική επέμβαση, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, στο Children’s National Hospital στην Ουάσινγκτον όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Η Ζωή πάσχει εκ γενετής από συγγενείς ανωμαλίες που τις προκαλούν σοβαρά προβλήματα καρδιολογικά, πνευμονολογικά αλλά και γυναικολογικά.

Το μήνυμα της οικογένειας:

"Δυστυχώς η Ζωή παλεύει από μικρή ηλικία , όχι μόνο με τους σωματικούς πόνους, αλλά και με τους ψυχικούς,καθώς έχει γίνει εξαιτίας των νοσημάτων της θύμα . Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά με το διαφορετικό ! Η Ζωή μας έχει δεχτεί από μικρή τόσο πολύ μπούλινγκ γιατί δεν μπορούσε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα παιδιά στο παιχνίδι και γιατί είχε μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα από εκείνα. Πολλές φορές το μπούλινγκ που περνούσε ήταν πιο οδυνηρό και από τους σωματικούς πόνους.

Ο πόνος στο σώμα ξεχνιέται ... ο πόνος στην ψυχή όμως ... Γι αυτό άλλωστε και ζήτησε η ίδια, να μην δείξουμε το πρόσωπο της και να διατηρήσει την ανωνυμία της και υγιής πια στο μέλλον να ζήσει μια ήρεμη ζωή . Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και για όλη την στήριξη σας!!! Μέχρι στιγμής το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέσω δωρεών φτιάνει τις 4.300€ και σας ευχαριστούμε πολύ  που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε βοηθήσατε τη Ζωή !!!

Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο της Κρήτης και τις επιχειρήσεις να στηρίξει τον αγώνα μας γιατί το ποσό που πρέπει να καλύψουμε αγγίζει τις 20.000€ μέχρι στιγμής ! Ευχόμαστε Κανένα παιδάκι να μην νοσήσει ποτέ ξανά και κανένας γονιός να μην χρειάζεται να συνοδεύει το παιδί του σε νοσοκομείο ,παρά μόνο για ευχάριστα. Παρακαλούμε πολύ οποίος θέλει και μπορεί φυσικά να βοηθήσει στον αγώνα που κάνουμε να καλύψουμε το ποσό που μας υπολείπεται για το πολύ σημαντικό και τρίτο χειρουργείο μας να κάνει κατάθεση σε λογαριασμό με αιτιολογία ΔΩΡΕΑ και το όνομα σας".

Ο αγώνας της Ζωής

Η ανήλικη έχει ήδη πραγματοποιήσει τα 2 χειρουργεία και θα υποβληθεί σε ένα ακόμη μόλις κατατεθεί το ποσό που οφείλει η οικογένεια. Η οικογένεια αλλά και η «Παιδική Χαρά» ως φιλανθρωπικό σωματείο απευθύνουν έκκληση σε όλους τους πολίτες να βοηθήσουν στην συγκέντρωση του απαιτούμενου αυτού ποσού μέσω δωρεών .

Περισσότερες πληροφορίες για όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει στην εξής σελίδαhttps://www.facebook.com/paidikihara

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια