Δολοφονία κυνηγού στο Μπαλί Ρεθύμνου: Συνέχεια της δίκης σήμερα

Κρήτη
Δολοφονία κυνηγού στο Μπαλί Ρεθύμνου: Συνέχεια της δίκης σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δίκη συνεχίζεται σήμερα μετά από διακοπή την 1η Μαρτίου

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων ξεκίνησε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας ενός 49χρονου κυνηγού από το Μπαλί Ρεθύμνου.

Το φονικό είχε σημειωθεί το Νοέμβριο του 2019, ενώ στο εδώλιο κάθεται ένας 47χρονος σήμερα κτηνοτρόφος, κάτοικος επίσης της ίδιας περιοχής.

Το χρονικό

Η τραγωδία είχε σημειωθεί τις πρωινές ώρες της 16ης Νοεμβρίου του 2019 στην περιοχή Βλυχάδα στο Μπαλί, όταν ο κατηγορούμενος κτηνοτρόφος φέρεται να είχε διαπληκτιστεί έντονα με το θύμα, καθώς τα κυνηγόσκυλα του θύματος φέρεται πως είχαν μπει μέσα στο χώρο του ποιμνιοστασίου του κτηνοτρόφου, απειλώντας τα πρόβατα του. Οι δύο άνδρες, που ήταν συγχωριανοί και που ο ένας γνώριζε τον άλλο, φέρεται επίσης να είχαν μια έντονη λογομαχία για το θέμα αυτό πριν «μιλήσουν» τα όπλα.

Μάλιστα ο 47χρονος κτηνοτρόφος που σήμερα κάθεται στο εδώλιο, προανακριτικά φέρεται να είχε ισχυριστεί ότι ο 49χρονος κυνηγός ήταν εκείνος που έστρεψε πρώτος το όπλο εναντίον του και τον πυροβόλησε, με την πλευρά του θύματος ωστόσο, να μιλά για το ακριβώς αντίθετο.

Πάντως από την ανταλλαγή των πυρών που σημειώθηκε ο κυνηγός έπεσε νεκρός, ενώ ο κτηνοτρόφος είχε τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματος του και μάλιστα είχε νοσηλευτεί για μέρες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News