Ηράκλειο: Δυο οδηγοί σχολικών λεωφορείων θετικοί στον κορωνοϊό – Σε καραντίνα οι μαθητές

Κρήτη
Ηράκλειο: Δυο οδηγοί σχολικών λεωφορείων θετικοί στον κορωνοϊό – Σε καραντίνα οι μαθητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Ποια σχολεία έχουν προχωρήσει σε ολική αναστολή λειτουργίας

Σε καραντίνα 14 ημερών μπήκαν από σήμερα 13 μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ηρακλείου λογω εμφάνισης κρούσματος covid- 19. 

Σύμφωνα  με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Καραγιαννίδη στο neakriti.gr, δύο οδηγοί που μετέφεραν μαθητές από και προς το σχολείο τους βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Αποτέλεσμα ήταν και σύμφωνα με τα όσα ορίζει πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο οι μαθητές που μπήκαν στα συγκεκριμένα λεωφορεία , πλέον από σήμερα να μπουν σε προληπτική καραντίνα δύο εβδομάδων.

Ενώ σε καραντίνα βρίσκονται και οι οδηγοί των σχολικών λεωφορείων,

Στα Χανιά σε ολική αναστολή έχει προχωρήσει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης(E.E.E.E.K.) μέχρι και τις 24 Μαρτίου. ενώ για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, υπενθυμίζεται  ότι σε ολική αναστολή έχει προχωρήσει το ειδικό νηπιαγωγείο Ηρακλείου μέχρι και τις 19 Μαρτίου. 

Υπενθυμίζεται το Ηράκλειο βρίσκεται σε καθεστώς  «βαθύ κόκκινου» και ως εκ τούτου δεν λειτουργούν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εκτός από τα σχολεία ειδικής αγωγής όπου όμως έχει εκφραστεί προβληματισμός και ανησυχία από εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News