10 λόγοι για να βάλετε την Κρητική αλόη στη ζωή σας

Κρήτη
10 λόγοι για να βάλετε την Κρητική αλόη στη ζωή σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η GG Hellenic Aloe αποτελεί έναν κύριο πρεσβευτή της Κρητικής Αλόης barbadensis Miller σε όλο τον κόσμο. Η φιλοσοφία και το όραμά της αντανακλώνται αυτούσια στο όνομά της. Η Ελληνική Αλόη.

Περήφανοι για τα προϊόντα που βγάζει το κρητικό μας χώμα, έχουμε αναλάβει την ευθύνη και το μεγάλο βάρος της κληρονομιάς, να διαφυλάξουμε τη βιολογική καλλιέργεια της Aloe vera barbadensis Miller, ώστε να τη μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές.

Oι εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας βρίσκονται στα Χανιά της Κρήτης.

Πρόκειται για μια μονάδα με επιφάνεια 700 τ.μ., με τρεις γραμμές παραγωγής, ενώ η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 (HACCP), το πρότυπο διασφάλισης και διαχείρισης τροφίμων IFS, καθώς και τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων.

H μοναδική Κρητική αλόη με την πιστοποίηση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης, ως γνήσιο κρητικό προϊόν.

Γιατί να βάλετε την Κρητική αλόη στη ζωή σας:

  1. Αντικαθιστά δεκάδες προϊόντα πρώτης βοήθειας, για αντιμετώπιση τραυματισμών, εγκαυμάτων, καθώς και ερεθισμών από τσιμπήματα εντόμων
  2. Απαλύνει και θεραπεύει τα ηλιακά εγκαύματα
  3. Συμβάλλει στη ρύθμιση του μεταβολισμού και του σακχάρου, στην ενίσχυση του πεπτικού συστήματος και στη ρύθμιση βάρους
  4. Χρησιμοποιείται ως αντίδοτο σε αλλεργικές αντιδράσεις του δέρματος
  5. Λειτουργεί ως το «αθλητικό ποτό» της φύσης για την ισορροπία των ηλεκτρολυτών, χαρίζοντας ενέργεια
  6. Αποτρέπει και θεραπεύει σημαντικά ουλές και ραγάδες
  7. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη δυσκοιλιότητα, ενώ απαλύνει τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου (τυμπανισμού και δυσφορίας)
  8. Προστατεύει τον οργανισμό από το οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση
  9. Συντελεί στη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων
  10. Ελαττώνει την απορρόφηση και την τοξικότητα της νικοτίνης στον οργανισμό

Τα προϊόντα:

Συμπλήρωμα διατροφής από 99,1% Κρητική ακατέργαστη γέλη αλόης, βιολογικής καλλιέργειας, στέβια και αιθέριο έλαιο λεμονιού.

Μία αιώνια πηγή ευεξίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα!

Η γνωστή σε όλους Κρητική αλόη είναι ένας θησαυρός πολύτιμων ιδιοτήτων για τον άνθρωπο.

Το gel της αλόης περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί κύρια πηγή βιταμινών, με κυριότερες την B, C, E και β-καροτίνη. Η συνδυασμένη δράση και η ισορροπία μεταξύ μεταλλικών στοιχείων, αμινοξέων & άλλων πολλών ευεργετικών συστατικών, παράγει ένα ισχυρότερο αποτέλεσμα από ότι θα αναμενόταν από κάθε στοιχείο ξεχωριστά, γεγονός που κάνει την Κρητική αλόη ένα καθημερινό και αναγκαίο προϊόν υγείας, ομορφιάς και ευεξίας.

Προσφέρει στον οργανισμό τόνωση ενώ παράλληλα αποτοξινώνει από τις βλαβερές ουσίες, ακόμα και από την νικοτίνη. Η στέβια και το αιθέριο έλαιο λεμονιού που περιέχονται ενισχύουν την αυθεντική γεύση της Κρητικής αλόης, με αποτέλεσμα να προσφέρετε καθημερινά στον οργανισμό σας ένα μοναδικά καινοτόμο φυτικό συμπλήρωμα διατροφής με εξαιρετική γεύση.

Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής από 99,1% Κρητική ακατέργαστη γέλη αλόης βιολογικής καλλιέργειας, φυτικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12), στέβια και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

Δραστικότητα: Το Aloevit, με πολυβιταμινούχο δράση, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του οργανισμού σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Η συνέργεια της ακατέργαστης γέλης αλόης με το σύμπλεγμα των βιταμινών B, δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στα παρακάτω:

  1. Σωστή λειτουργία οργανισμού
  2. Προστασία του οργανισμού από καρδιαγγειακές παθήσεις
  3. Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και το νευρικού συστήματος
  4. Ενίσχυση της καλής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος
  5. Συμβολή στη τόνωση του μυϊκού συστήματος
  6. Βοηθά στην αντιμετώπιση του άγχους, του στρες, και της ήπιας κατάθλιψης
  7. Βελτίωση της μνήμης

Περιγραφή προϊόντος: Συμπλήρωμα διατροφής από 90,1% Κρητική ακατέργαστη γέλη αλόης βιολογικής καλλιέργειας, εκχύλισμα βιολογικού λάβδανου ή λαδανιάς και κρητικό βιολογικό μέλι.

Δραστικότητα: Οι ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες του λάβδανου είναι αναρίθμητες στην παγκόσμια και εγχώρια βιβλιογραφία και πλέον έχουν τεκμηριωθεί επιστημονικά. Θεωρείται ίσως ένα από τα πιο δραστικά θεραπευτικά φυτά της Ευρώπης και δεν είναι τυχαίο ότι έχει χαρακτηριστεί ως το γιατρικό της Κρήτης.

Το Aloe Cistus and honey είναι ένα πολύτιμο συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να συμβάλει, λόγω της περιεκτικότητάς του σε λάβδανο στα παρακάτω:

  1. Ενισχύει την αποτοξινωτική δράση της αλόης πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.
  2. Η αντιοξειδωτική δράση του λάβδανου από μόνη της είναι τρεις φορές ισχυρότερη από αυτή του πράσινου τσαγιού
  3. Διαθέτει ισχυρή επουλωτική δράση σε ουλές, φλεγμονές και μολύνσεις
  4. Προστατεύει το ανώτερο και κατώτερο αναπνευστικό σύστημα
  5. Προστατεύει την καρδιά
  6. Συμβάλει στην αποβολή των βαρέων μετάλλων του οργανισμού που προέρχονται - για παράδειγμα - από το κάπνισμα, ενώ ταυτόχρονα επισπεύδει την αποκατάσταση των πνευμόνων λόγω της αποχρεμπτικής του δράσης. Αποτελεί ένα ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για τους καπνιστές

Το Regeneration Aloe vera gel της Hellenic Aloe, είναι το μοναδικό gel ανάπλασης με 99.1% καθαρή Κρητική αλόη. Χάρη στα ενεργά συστατικά το δέρμα αναπλάθεται πιο γρήγορα, ενώ προστατεύεται. Ενδείκνυται για χρήση από ενήλικες & παιδιά. Λειτουργεί και ως αντισηπτικό προϊόν.

Ισχυρή ενυδατική κρέμα προσώπου με 40% Κρητική αλόη βιολογικής καλλιέργειας & SPF15.

Η αλόη ως κύριο συστατικό, σε συνδυασμό με το ρόδι, το αμυγδαλέλαιο και την πανθενόλη, συμβάλλουν στην καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας και στη διατήρηση της ελαστικότητάς της.

Ταυτόχρονα, το θαυματουργό argan oil, μειώνει ορατά τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα το υαλουρονικό οξύ με το κολλαγόνο, ενυδατώνουν σε βάθος. Έχει ευχάριστο άρωμα και δεν αφήνει καμία λιπαρή αίσθηση. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

H Aloe vera είναι ευρέως γνωστή για τις θεραπευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητές της.

Το συνδυαστικό αποτέλεσμα των βιοδραστικών συστατικών του, μαζί με βιταμίνη Ε και το κολλαγόνο, συμβάλλει στη δημιουργία του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο δέρμα, ελαχιστοποιώντας έτσι τον σχηματισμό ρυτίδων.

Οι ευεργετικές ιδιότητες της κρητικής αλόης ενισχύονται με το συνένζυμο Q10, εναντίον των ελεύθερων ριζών, που είναι η κύρια αιτία του οξειδωτικού στρες. Το δέρμα απορροφά όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να επανακτήσει τη φυσική ισορροπία και την καλή του υγεία, εξαλείφοντας τους μαύρους κύκλους και καθυστερώντας σημαντικά τα σημάδια της γήρανσης.

Πλούσιος ενυδατικός αφρός καθαρισμού προσώπου και ματιών, με 63% Κρητική αλόη βιολογικής καλλιέργειας. Αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ, καθαρίζει απαλά και απομακρύνει καθημερινούς ρύπους και λιπαρότητα. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, διατηρεί σταθερό το pH της επιδερμίδας και δροσίζει τέλεια το πρόσωπο χωρίς να το ξηραίνει.

Προϊόν κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.

Η Aloe vera είναι ένα θαυματουργό φυτό, γνωστό για τις θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητές του από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου.

Το συνδυαστικό αποτέλεσμα των θρεπτικών συστατικών της, όταν απορροφάται από το σώμα μας, παρουσιάζει μια πιο ισχυρή επίδραση από ότι το κάθε επιμέρους συστατικό.

Επιπλέον, λόγω των προσαρμοστικών της ιδιοτήτων, η Aloe vera μπορεί να προσφέρει σε κάθε τύπου δέρματος τα ενυδατικά στοιχεία που χρειάζεται.

Αυτό κάνει τη Multi Effect 93% Aloe vera cream ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα και αφήνει μια ευχάριστη βελούδινη αίσθηση. Λόγω δε της υψηλής περιεκτικότητας σε νωπή γέλη Κρητικής αλόης, που αποτελεί ισχυρό ενυδατικό παράγοντα για την επιδερμίδα, η Multi Effect μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ενυδατική κρέμα προσώπου.

H κρέμα σμίλευσης σώματος με 45% Κρητική αλόη βιολογικής καλλιέργειας, μπορεί να μειώσει αισθητά τη συσσώρευση τοπικού λίπους, βελτιώνοντας αισθητά την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Η λιπάση, ένα πολύτιμο αμινοξύ που περιέχεται στην αλόη, διευκολύνει τη διάσπαση και απορρόφηση του τοπικού λίπους. Το εκχύλισμα λουίζας [Lemon Beebrush] τονώνει τη μικροκυκλοφορία και μειώνει τη συσσώρευση νερού, ενώ επαναφέρει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Η καθημερινή χρήση μπορεί να διασπάσει έως και διπλάσια ποσότητα τοπικού πάχους από ότι θα έκανε μόνος του ο οργανισμός.

Κρέμα καθημερινής χρήσης με Κρητική αλόη βιολογικής καλλιέργειας, φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες.

Ιδανική για προθέρμανση αθλητών, για την ξεκούραση του σώματος, καθώς και για την καθημερινή τόνωση της επιδερμίδας.

Τα πλούσια θρεπτικά συστατικά που εμπεριέχονται στην κρητική αλόη, σε συνδυασμό με την αντιφλογιστική δράση της καμφοράς, της καψαϊκίνης και της μενθόλης, δρουν άμεσα δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό.

Δρα προληπτικά κατά των προβλημάτων των αρθρώσεων, θερμαίνει τις ερεθισμένες περιοχές όπου εφαρμόζεται και διεγείρει την σωστή και καλή λειτουργία του αίματος.

Δροσιστική κρέμα ποδιών με 45% Κρητική αλόη βιολογικής καλλιέργειας, βούτυρο καρυτέ & πανθενόλη. Με εξαιρετικά απαλή υφή, δροσίζει και αφαιρεί τις ανεπιθύμητες οσμές. Η κρητική αλόη, ως κύριο συστατικό, λειτουργεί αντισηπτικά, ενώ ταυτόχρονα έχει αντιβακτηριδιακή & αντιμυκητιακή δράση. Είναι καταπραϋντική, καθώς τονώνει την μικροκυκλοφορία του αίματος.

Ειδικά σχεδιασμένη για την ανακούφιση των ποδιών από τις καθημερινές καταπονήσεις. Απορροφάται άμεσα & δεν αφήνει λιπαρότητα.

Αντιγηραντική κρέμα χεριών με 50% Κρητική αλόη βιολογικής καλλιέργειας & φυσικούς παράγοντες. Το βούτυρο καρυτέ μαζί με το ελαιόλαδο, θρέφουν & προστατεύουν την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους & την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ παράλληλα λειτουργούν ως παράγοντες αντιγήρανσης. Η κρητική αλόη σε συνδυασμό με το χαμομήλι & την πανθενόλη καταπραΰνουν, βοηθούν και αναζωογονούν απαλά την επιδερμίδα, ενεργώντας ως φυσική ασπίδα κατά των βακτηρίων και μυκήτων. Κατάλληλη για σκασμένα χέρια. Δεν είναι λιπαρή, απορροφάται εύκολα και αφήνει ευχάριστη, βελούδινη αίσθηση.

Ενυδατικοί παράγοντες που περιέχονται στην κρητική αλόη σε συνδυασμό με το γάλα γαϊδούρας που χαρίζει υγεία & ομορφιά, ολοκληρώνονται με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του κρητικού ελαιολάδου, κάνοντας το Aloe vera soap της Hellenic Aloe το πιο αγαπημένο αξεσουάρ της καθημερινής φροντίδας του σώματος. Προϊόν κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.

Κατάλληλο για χρήση σε θεραπείες κατά της ακμής.

Καθαρίζει χωρίς νερό και σαπούνι, ενώ παράλληλα περιποιείται και προστατεύει την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντολογικούς ρύπους. Απομακρύνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς εξασφαλίζοντας την πρόληψη της διασπορά τους. Συμβάλει στην ταχύτερη αποκατάσταση των λιπιδίων της επιδερμίδας, που απομακρύνονται με το συχνό πλύσιμο, διατηρώντας την ενυδατωμένη. Φιλικό με το Ph του δέρματος χωρίς να προκαλεί ξηροδερμία ακόμα και σε εκτεταμένη χρήση. Άμεση απορρόφηση που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν να κολλάει.

Πρακτική και άνετη συσκευασία κατάλληλη για όλους τους χώρους και τις μετακινήσεις σας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News