Κρήτη

ΝΔ Ηρακλείου: Αποπροσανατολισμός στο θέμα της ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Κρήτης

«Το ψεύδος και η υποκρισία έχει γίνει πλέον καθημερινό βίωμα στα στελέχη όλων των βαθμίδων του ΣΥΡΙΖΑ»

«Το ψεύδος και η υποκρισία έχει γίνει πλέον καθημερινό βίωμα στα στελέχη όλων των βαθμίδων του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν μονίμως τον Ελληνικό λαό.

Ένα τέτοιο, αποκρουστικό παράδειγμα, αποτελεί ο επιχειρούμενος αποπροσανατολισμός από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ενίσχυσης από την Περιφέρεια των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων του νησιού μας που επλήγησαν από την πανδημία. Όπου πράγματι, οι αποφάσεις και οι χειρισμοί της Περιφέρειας Κρήτης, έχουν προκαλέσει απογοήτευση και αγανάκτηση στους ιδιοκτήτες των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, που διαπιστώνουν ότι ενώ δείχνει αυτούς η Περιφέρεια Κρήτης, ενισχύει άλλους επιχειρηματίες, όχι πάντως μικρούς…

Παριστάνοντας τους απληροφόρητους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισαν να ασχοληθούν με το θέμα, σε μια ακόμη προσπάθεια τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις “ψαρεύοντας σε θολά νερά”.

Αντί να ζητήσουν το λόγο από τον Περιφερειάρχη Κρήτης και κυρίως από τον ομοϊδεάτη σύντροφο τους αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικότητας, καταθέτουν ερώτηση στη Βουλή και ερωτούν την… Κυβέρνηση γιατί συνέβη αυτό το “φάουλ”!

Επειδή όμως και η υποκρισία έχει τα όρια της, εγκαλούμε σήμερα τους “ερωτώντες” βουλευτές για μια ακόμη προσπάθεια παραπληροφόρησης. Και τους συνιστούμε να πάψουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη του Κρητικού λαού.

Οι πάντες γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που προκήρυξε η Περιφέρεια Κρήτης, μετά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και άλλες Περιφέρειες, προκηρύσσεται αποκλειστικά από τον Περιφερειάρχη από τον οποίο συντάσσεται με αποκλειστική αρμοδιότητα του ο οδηγός του προγράμματος, τα κριτήρια επιδότησης, το ύψος ανά ωφελούμενη επιχείρηση και ο συνολικός προϋπολογισμός. Τα κονδύλια είναι κατά 95% ευρωπαϊκά, και οι Περιφέρειες τα διανέμουν με δικές τους επιλογές και αποφάσεις.

Ας αφήσουν λοιπόν οι οψίμως ευαισθητοποιηθέντες βουλευτές του Σύριζα τα κροκοδείλια δάκρυα, κι ας απευθυνθούν στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης. Το κόμμα τους άλλωστε στήριξε την εκλογή τους, μαζί με το ΚΙΝΑΛ… Εκτός κι αν συμφωνούν με τις συγκεκριμένες, λανθασμένες αποφάσεις τους, που είναι μάλλον το πιθανότερο».

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια