Οι «γίγαντες» των αιθέρων έρχονται στην Κρήτη

Κρήτη
Οι «γίγαντες» των αιθέρων έρχονται στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρήτη δείχνει για μια ακόμη φορά την τουριστική της δυναμική

Παρά το γεγονός πως η επερχόμενη τουριστική περίοδος «πλησιάζει» με περισσότερα «ερωτηματικά» από ότι δεδομένα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Κρήτη δείχνει για μια ακόμη φορά την δυναμική της ακόμη και σε τόσο δύσκολες περιόδους για τον τουρισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη Βρετανική αεροπορική εταιρεία «British Airways» σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει για προγραμματισμένα δρομολόγια αγαπημένων προορισμών των Βρετανών στην Ελλάδα, όπως η Κρήτη, «γίγαντες» των αιθέρων, αεροπλάνα δηλαδή που κατά τη συνήθη πρακτική χρησιμοποιούνταν για υπερατλαντικά δρομολόγια.

Στα αεροσκάφη αυτά συγκαταλέγονται το Boeing Co. 787s, το Boeing 777s και το Airbus SE A350s.

Η είδηση αυτή φέρνει «χαμόγελα» αισιοδοξίας στους τουριστικούς πράκτορες και σε όσους εμπλέκονται με την τουριστική αγορά της Κρήτης καθώς αν μη τι άλλο διαφαίνεται μια ζήτηση των Βρετανών για την τουριστική σεζόν που πλησιάζει και το νησί της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, με το σύνθημα «All you want is Greece», προσκάλεσε  το διεθνές κοινό να επισκεφτεί την Ελλάδα, με τον ίδιο μάλιστα να «φιλοδοξεί», εφόσον το επιτρέψουν τα υγειονομικά δεδομένα, να ανοίξουν οι τουριστικές πύλες μέχρι τις 14 Μαϊου.

Πηγή Φωτογραφίας: British Airways

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News