Κρήτη

Λιμεναρχείο Ηρακλείου: Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις για την άδεια ναυαγοσώστη

Η διαδικασία της εξέτασης

Στις 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι θεωρητικές (γραπτές) εξετάσεις των υποψηφίων ναυαγοσωστών λουτρικών εγκαταστάσεων, ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Λίντο Ηρακλείου οι αθλητικές δοκιμασίες και στη παραλία Αλμυρού η πρακτική εξέταση των υποψηφίων για την απόκτηση άδειας ναυαγοσώστη.

«Ανακοινώνεται ότι, την 26-04-2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Ναυαγοσωστικής Σχολής Ωκεανίς (Ελ. Βενιζέλου 39 περιοχής Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου), θα διεξαχθούν οι θεωρητικές (γραπτές) εξετάσεις των υποψηφίων ναυαγοσωστών λουτρικών εγκαταστάσεων.

Την ίδια ημέρα, θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Λίντο Ηρακλείου οι αθλητικές δοκιμασίες και στη παραλία Αλμυρού η πρακτική εξέταση των υποψηφίων για την απόκτηση άδειας ναυαγοσώστη με τη διαδικασία και επί των αντικειμένων που προβλέπονται στα άρθρα 5 & 6 του υπ’ αριθμ. Π.Δ. 71/2020 ΦΕΚ 166 Α΄/31-08-2020 <<Σχολές ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης,χορήγηση άδειας ναυαγοσώστη, υποχρεωτική πρόσληψη ναυαγοσώστη σε οργανωμένες ή μη παραλίες .>> , όπως ισχύει.

Επισυνάπτεται πλήρες πρόγραμμα εξετάσεων για την απόκτηση άδειας ναυαγοσώστη έτους 2021, που θα διεξαχθούν στη Κρήτη. Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις γίνεται ηλεκτρονική κράτηση θέσης από τον ενδιαφερόμενο, αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος διενέργειας εξετάσεων υποψηφίων ναυαγοσωστών (Π.ΣΥ.Δ.Ε.Υ.Ν.), το οποίο είναι προσβάσιμο από τη διαδικτυακή πύλη του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μέσω της διεύθυνσης.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν σε οποιαδήποτε Λιμενική Αρχή, αποκλειστικά μέσω του e-ΔΛΑ, τα δικαιολογητικά της περ. α) της παρ. 2 του άρθρου 5 του π.δ. 71/2020, το αργότερο πέντε ημερολογιακές ημέρες πριν από την ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων.Η Λιμενική Αρχή, αφού ελέγξει την πληρότητα των δικαιολογητικών, αποστέλλει στον αιτούντα, μέσω e-ΔΛΑ, ηλεκτρονικό μήνυμα για τη συμμετοχή του στη διαδικασία των εξετάσεων.

Η γραπτή εξέταση διαρκεί εξήντα λεπτά της ώρας. Μετά το πέρας της προβλεπόμενης διάρκειας της εξέτασης, τα ερωτηματολόγια διορθώνονται αυτόματα στο Π.ΣΥ.Δ.Ε.Υ.Ν.

Οι υποψήφιοι ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των θεωρητικών (γραπτών) και πρακτικών εξετάσεων, καθώς και των αθλητικών δοκιμασιών, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, καθώς και από το Π.ΣΥ.Δ.Ε.Υ.Ν.

Κατά τη διενέργεια των ανωτέρω εξετάσεων θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς covid-19».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια