ΦΑΙΣΤΟΣ ΣΟΥΠΕΡ & ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤΣ στρατηγική συνεργασία με τη εταιρία SAP

Κρήτη
ΦΑΙΣΤΟΣ ΣΟΥΠΕΡ & ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤΣ στρατηγική συνεργασία με τη εταιρία SAP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στοχεύοντας στην ενοποίηση και αναβάθμιση των διαδικασιών λειτουργίας και στην ενδυνάμωση του προσωπικού

Η ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ επέλεξε  τη λύση SAP Business One One  με στόχο την ενσωμάτωση όλων των επιχειρησιακών διαδικασιών του σε μια ενιαία πλατφόρμα και την ενδυνάμωση του προσωπικού του   μέσα από μια σειρά ευέλικτων εργαλείων, με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της. Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει ο εξουσιοδοτημένος SAP συνεργάτης, εταιρεία  Alexander Moore.

Η Φαιστός  ΑΕΒΕ επέλεξε τη λύση SAP στοχεύοντας στην ενοποίηση και αναβάθμιση των διαδικασιών λειτουργίας και στην ενδυνάμωση του προσωπικού και στην ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με την εφαρμογή της λύσης SAP Business One, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα  στο κόσμο , πετυχαίνει, την άμεση πληροφόρηση μέσω εργαλείων αναφοράς (real time analytics) και τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων  βάσει πληροφοριών πραγματικού χρόνου.

Το λογισμικό SAP Business One είναι μια ολοκληρωμένη, επεκτάσιμη και ευέλικτη λύση, η οποία προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες κάθε οργανισμού, καλύπτοντας τους πιο κρίσιμους τομείς λειτουργίας του, όπως Χρηματοοικονομική Λογιστική, Πωλήσεις, Διανομή, Διοικητική Πληροφόρηση, Κοστολόγηση, Προγραμματισμό και Έλεγχο Παραγωγής, Διαχείριση Προμηθειών και Αποθεμάτων. Παράλληλα προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης, σύμφωνα με το ρυθμό ανάπτυξης και τη στρατηγική του κάθε οργανισμού

(φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News