Vavoulas Group: Επέκταση της φυσικής παρουσίας του ομίλου στην δυτική Κρήτη, με νέα γραφεία στα Χανιά

Κρήτη
Vavoulas Group: Επέκταση της φυσικής παρουσίας του ομίλου στην δυτική Κρήτη, με νέα γραφεία στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχής ανοδική πορεία κι εδραίωση των δραστηριοτήτων του ομίλου σε ολόκληρο το νησί

Έχοντας επίγνωση του καθοριστικού και κυρίαρχου ρόλου του ομίλου στο νησί, η Vavoulas Group έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο κοινό και στις επιχειρήσεις της δυτικής Κρήτης, στεγάζοντας πλέον τη δραστηριότητά της με νέα γραφεία στην πόλη των Χανίων. 

Με τη φυσική παρουσία στα Χανιά, σηματοδοτείται μια νέα εποχή για την εταιρία και το νησί, καθώς η συνεχής τροχιά ανάπτυξης της Vavoulas Group και η επίτευξη των αναπτυξιακών της πλάνων, συμβάλλει στην περαιτέρω υποστήριξη μικρών και μεγάλων έργων που υλοποιούνται αυτή την στιγμή στη δυτική Κρήτη. 

O διευθύνων σύμβουλος της Vavoulas Group, Γιάννης Βάβουλας δήλωσε σχετικά: «Η περαιτέρω επέκταση του δικτύου της Vavoulas Group σηματοδοτεί μια νέα εποχή εξέλιξης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι, που ακόμα και αυτή τη δύσκολη εποχή, σε συνδυασμό της στρατηγικής μας συνεργασίας με τη Schema Development και το Δημήτρη Χαριτάκη, εδραιώνουμε την παρουσία μας στο νησί με τα νέα μας γραφεία στα Χανιά.

Η δυτική Κρήτη αποτελεί κόμβο επιχειρηματικότητας και νέων κατασκευαστικών έργων, που απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία. Αποτελεί παράλληλα και πηγή αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού, στην οποία σκοπεύουμε να επενδύσουμε».

Τα νέα γραφεία της Vavoulas Group βρίσκονται στην Πλατεία Δικαστηρίων, στα Χανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News