«Συναγερμός» στο Βενιζέλειο – Εντοπίστηκαν νέα κρούσματα

Κρήτη
«Συναγερμός» στο Βενιζέλειο – Εντοπίστηκαν νέα κρούσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσκεψη στο νοσοκομείο με λοιμωξιολόγους μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων στην Καρδιολογική Κλινική

Μεγάλη είναι η ανησυχία που επικρατεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο τις τελευταίες ώρες, μετά τον εντοπισμό και νέων κρουσμάτω κορωνοϊού, αυτήν την φορά στην Καρδιολογική Κλινική του Ιδρύματος με αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά να σημάνει "συναγερμός" στο νοσοκομείο  

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr ,ο  Διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Τερζάκης, "πρόκειται για 4 νέα κρούσματα που διαγνώστηκαν στην Καρδιολογική και μεταφέρθηκαν στη νέα πτέρυγα covid που "άνοιξε".

Γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και εκείνη της ιχνηλάτησης στο προσωπικό και σε λίγη ώρα ξεκινάει σύσκεψη στο νοσοκομείο με την παρουσία ειδικών και λοιμωξιολόγων".

Όπως μάλιστα υπογράμμισε ο κ. Τερζάκης όλοι οι γιατροί είναι εμβολιασμένοι και ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλάτησης, σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών στην Αιματολογική κλινική του Βενιζελείου,  καταγράφηκε νέα εστία κορωνοϊού στο νοσοκομείο, μετά την Ορθοπεδική και Ογκολογική κλινική όπου είχαν καταγραφεί κρούσματα το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα τότε  με τη διοίκηση του νοσοκομείο, 5 ασθενείς της κλινικής και 2 νοσηλεύτριες βρέθηκαν θετικoί στον ιό και σύμφωνα με το διοικητή κ Τερζάκη ένας ασθενής μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και ένας δεύτερος στην κλινική covid.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News