Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη για την επίθεση στο γραφείο Αυγενάκη

Κρήτη
Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη για την επίθεση στο γραφείο Αυγενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δυο κατηγορούμενοι επρόκειτο να οδηγηθούν σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου

Αναβλήθηκε για την Τετάρτη 3 Μαρτίου η δίκη για τους δυο κατηγορούμενους, που ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Λευτέρη  Αυγενάκη στο Ηράκλειο την περασμένη Παρασκευή.

Οι δυο κατηγορούμενοι επρόκειτο να οδηγηθούν σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, όμως η δίκη αναβλήθηκε.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί υποστηρικτές των συλληφθέντων, ενώ εκτυλίχθηκαν κάποιες μικρό εντάσεις με τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν συνθήματα και τις αρχές να προχωρούν σε μια προσαγωγή.

Της απόφασης ακολούθησε μικρή πορεία ως τα λιοντάρια με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα και την αστυνομία να ακολουθεί από απόσταση.

Το χρονικό της επίθεσης

Οι άγνωστοι την Παρασκευή, εισέβαλαν στο γραφείο την ώρα που μέσα βρίσκονταν συνεργάτες του υπουργού και προκάλεσαν φθορές.

Στη συνέχεια, έξω από το γραφείο έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης για τον εντοπισμό τους.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Αυγενάκης αναφέρει ότι αναμένει την καταδίκη απ' όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής της βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News