Συναγερμός για βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας στη Ν. Αλικαρνασσό - Ο δράστης ζητούσε 20.000 ευρώ

Κρήτη
Συναγερμός για βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας στη Ν. Αλικαρνασσό - Ο δράστης ζητούσε 20.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας

Συναγερμός σε υποκατάστημα τράπεζας στη Ν.Αλικαρνασσό  το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε απειλή για τοποθέτηση βόμβας μέσω σημειώματος που άφησε στην πόρτα άγνωστος, ενώ ακολούθησε και τηλεφώνημα.

Συγκεκριμένα ο δράστης είχε αφήσει ένα σημείωμα με το οποίο ζητούσε ρητά 20.000 ευρώ.Όταν αντιλήφθηκε ότι κανείς δεν είδε το μήνυμά του, ο δράστης πήρε τηλέφωνο και απείλησε πως αν δεν του βάλουν τα λεφτά μέχρι τις 12:00 σε ένα κουτί που έχει αφήσει σε συγκεκριμένο σημείο , τότε θα ενεργοποιήσει τη βόμβα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα μετά από έρευνα το κουτί.  Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία με ειδικό κλιμάκιο και πυροτεχνουργούς που έσπευσαν στο σημείο  για να ελεγξουν τον χώρο ενώ στο εσωτερικο του κτιρίου μπήκε το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για έλεγχο.

Μετά την αρχική αναστάτωση που επικράτησε, ο κόσμος απομακρύνθηκε από το σημείο.

Τελικά το τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα αποδείχτηκε μία κακόγουστη φάρσα και έπειτα από τον ενδελεχή έλεγχο των αστυνομικών, η Λεωφόρος Ικάρου "άνοιξε" στις 11.30 με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται και πάλι κανονικά από νωρίς το μεσημέρι και έπειτα.

Ακολουθεί φωτογραφία με το σημείο όπου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς το κουτί:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News