Σωκ. Βαρδάκης: «Άμεση καταγραφή ζημιών για τις καταστροφές στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες του Δήμου Βιάννου»

Κρήτη
Σωκ. Βαρδάκης: «Άμεση καταγραφή ζημιών για τις καταστροφές στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες του Δήμου Βιάννου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρωτικές φαίνεται να είναι οι καταστροφές στη περιοχή, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα, έχουν προκαλέσει τεράστιες ζημιές

Την άμεση καταγραφή και αποζημίωση των ζημιών στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες του Δήμου Βιάννου ζητούν με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με πρωτοβουλία του βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη.

Ολοκληρωτικές φαίνεται να είναι οι καταστροφές στη περιοχή, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα, έχουν προκαλέσει τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες, στις οποίες στηρίζεται κατά κύριο λόγο οικονομικά η περιοχή.

Οι αγρότες της Κρήτης, δέχονται άλλο ένα ισχυρό πλήγμα, μετά την παρατεταμένη περίοδο της πανδημίας, κατά την οποία οι παραγωγοί δεν έχουν καταφέρει να διαθέσουν τα προϊόντα τους, ενώ και τα μέτρα στήριξης που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα από την Κυβέρνηση για αυτούς, είναι πολύ περιορισμένα.

Οι παραγωγοί θερμοκηπιακών και υπαίθριων καλλιεργειών βρίσκονται σε απόγνωση. Οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ζητούν την άμεση καταγραφή των ζημιών ώστε να αποζημιωθούν το συντομότερο δυνατόν οι παραγωγοί, των οποίων οι καλλιέργειες καταστράφηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News