Κρήτη

Διαδικτυακές «Ημέρες Καριέρας» από το Metaxa Hospitality Group

Δευτέρα 22, Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Με κεντρικό μήνυμα «Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας», το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group διοργανώνει  «Ημέρες Καριέρας» και προσκαλεί να γνωρίσει διαδικτυακά όσους ενδιαφέρονται να αναζητήσουν επαγγελματικές προοπτικές μέσα σε ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον που εξασφαλίζουν οι σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου.

Οι «Ημέρες Καριέρας», θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, τη Δευτέρα 22, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 28970-27026 ή 28970-27126 ή 28970-27124, προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού με εκπρόσωπο του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού τις παραπάνω ημερομηνίες και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις ευκαιρίες εργασίας εντός του Ομίλου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν επίσης να στείλουν το βιογραφικό τους στο hr@metaxahospitality.gr.

Ξεκινώντας τη νέα χρονιά με αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη, τo Metaxa Hospitality Group αναζητά νέα μέλη για την ομάδα του, σε Κρήτη και Σαντορίνη, για την καλοκαιρινή περίοδο του 2021. Με πίστη στην παράδοση και τις αξίες μιας μεγάλης οικογένειας, με απόλυτο σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, τη συνέπεια, την εργατικότητα, τη διά βίου μάθηση και εκπαίδευση και τη φιλοπρόοδο σκέψη που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τη φιλοσοφία του Ομίλου, το Metaxa Hospitality Group επενδύει στην εξέλιξη των ανθρώπων του σε ολοκληρωμένους επαγγελματίες.

Ενόψει της  διοργάνωσης των Διαδικτυακών «Ημερών Καριέρας», η κ. Λούλα Μεταξά, Διευθύντρια του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group δήλωσε: «Η καρδιά και ο νους του Ομίλου ήταν και είναι από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποί του. Είναι αυτοί που με το χαμόγελο, την αφοσίωση και την αγάπη σε αυτό που κάνουν, δημιουργούν τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει ο Όμιλος στους επισκέπτες μας. Μέριμνά μας είναι να ταιριάξουμε το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση, προκειμένου να προσφέρουμε στον κάθε εργαζόμενο του Ομίλου την καριέρα που έχει ονειρευτεί.»

Με περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες επιτυχημένης πορείας και διατηρώντας αναλλοίωτες τις ίδιες αξίες όπως την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, το Metaxa Hospitality Group έχει πλέον αποδείξει εμπράκτως ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία: το 5* Αll-Ιnclusive Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, το 5* Αll-Ιnclusive TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το 5* Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη. Επιπλέον, ο Όμιλος επενδύει ενεργά στον τομέα των ακινήτων, καθώς και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα.  Η φιλοσοφία του Metaxa Hospitality Group βασίζεται στην αυθεντική φιλοξενία με σεβασμό στα τοπικά χαρακτηριστικά των προορισμών, στη βιώσιμη ανάπτυξη με έμφαση τη δημιουργία αλυσίδων αξίας για κάθε τοπική κοινωνία και οικονομία όπου δραστηριοποιείται, και στην πρωταρχική μέριμνα για τους επισκέπτες και τους εργαζομένους του Ομίλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια