Φορτίο - μαμούθ: Νταλίκα με δεκάδες κιλά ναρκωτικών στο Ηράκλειο - Αποκλειστικές εικόνες

Κρήτη
Φορτίο - μαμούθ: Νταλίκα με δεκάδες κιλά ναρκωτικών στο Ηράκλειο - Αποκλειστικές εικόνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που αποτελούν προϊόν απευθείας εισαγωγής από την Ολλανδία με προορισμό την Κρήτη βρίσκεται στα χέρια των διωκτικών αρχών του νησιού. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου που ολοκληρώθηκε με κινηματογραφικό τρόπο , έπειτα από μία συντονισμένη επιχείρηση που εξελίχθηκε τους  τελευταίους μήνες και κορυφώθηκε τα τελευταία δύο 24ωρα με παράλληλες επιχειρήσεις σε Ηράκλειο και Αττική , όπου και ήταν ο πρώτος σταθμός του φορτίου- μαμούθ.

Η νταλίκα εγκλωβίστηκε στο Σκαραμαγκά όπου έγιναν και οι πρώτες συλλήψεις ενώ μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με πλοίο της γραμμής υπό το άγρυπνο βλέμμα πάνοπλων αστυνομικών στο Ηράκλειο.

Μία  νταλίκα που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΚΡΗΤΗ TV και της Έλλης Κοκάλη, η οποία κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την κορύφωση της αστυνομικής επιχείρησης, περιέχει δεκάδες κιλά χασίς αλλά και μια μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης,  βρίσκεται πλέον στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου που συνεχίζουν ενδελεχώς την έρευνα.

Συλλήψεις σε Αττική και Ηράκλειο

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 5 συλλήψεις στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τρεις Έλληνες και δύο Αλβανοί συνελήφθησαν και ανακρίνονται από τη Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου, ανάμεσα στους και πρόσωπο κλειδί, επιχειρηματίας της νύχτας ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά με τη δράση του τις διωκτικές Αρχές του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News